Woodley ponudio McGregoru borbu u Irskoj: “Odgrist ću ti glavu i pljuvati tvoju krv po oktogonu” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2016 12:00h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Osim što planira braniti titulu u revanšu s Stephenom Thompsonom, Tyron Woodley ponovno pokušava izboriti susret s Conorom McGregorom. Ovoga je puta prvak u velteru otišao korak dalje i irskom borcu ponudio meč kojeg ovaj ne bi mogao odbiti.

Naime, Woodley je “The Notoriousu” ponudio okršaj pred njegovim navijačima u Dublinu. Na sami spomen ove ideje prva stvar koja mnogima pada na pamet je borba na stadionu “Croke Park”, koji bi ovom prigodom mogao primiti oko 80 tisuća navijača. Bio bi to event koji se već neko vrijeme nalazi u raznim kombinacijama i budućim planovima UFC-a.

“Ako to želi, Conor to može i dobiti. On zna kako stupiti u kontakt s Danom, on zna kako pripremiti ugovor, ali i on se zapravo ne želi boriti. Pri tome ne govorim da bi on trebao imati želju za ovu borbom jer ja ipak nisam neki mali lik. Ja nisam Nate Diaz. Nate nije velteraš i on se nije dobro proveo u velteru jer je jednostavno bio premalen za kategoriji u kojoj ima nekoliko pravih gorila.

No ako želiš to odraditi s lavom i pri tome ostati bez glave koju ću ti odgristi, a zatim i pljuvati tvoju krv po cijelom oktogonu, dok ti s tom šašavom tetovažom tigra izgledaš kao klaun s klaunom na prsima, mi to možemo napraviti.

Možemo to učiniti i u Irskoj, Dublinu, ali i iza White Castlea (fast food restoran, op.a.). Meni je svejedno. Ako se želiš potući, ako želiš zaraditi ovaj novac, onda ajmo to učiniti. Ako pak ne želiš, onda začepi usta”, poručio je Woodley u videu na svom YouTube kanalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI