Woodley: Ponudili su Diazu više novca, nadam se da će pristati jer je najveće ime uz brata i GSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2017 11:01h Autor:

Diaz vs. Woodley

Dvoboj između Tyrona Woodleyja i Nate Diaza je sve dalje od realizacije. Priznao je to i UFC prvak u velter kategoriji u nedavnom intervjuu za MMAFighting, no pritom je ustvrdio: “Dok ne čujem konačni NE, ne odustajem od tog meča!”

“Ne znam je li propao meč. Diaz je rekao da nema dovoljno vremena. Rekao je da sam ja velteraš, a da je on borac lake kategorije. Iako se borio u velteru prije i borio se protiv Conora McGregora u istoj kategoriji. Tako da meni to sve zvuči kao mnogo izlika, ali znate što. Ovaj put ga neću osuđivati. Možda nije bilo dovoljno novca ponuđeno. Ne mogu ništa tvrditi jer nisam siguran 100 posto, ali vjerujem da je dio UFC-ovih ljudi pokušalo ponovno pregovarati oko borbe sa mnom. Pretpostavljam da su mu sada morali ponuditi više novca. Jer, ako ga pitaš da se bori za isti novac, istog dana, protiv istog protivnika, a ne daš mu više novca…u biti ga ponovno pitaš isto pitanje, a već je odbio”, otkriva do sada nepoznate detalje vezane uz meč protiv Natea Diaza.

No, Woodley ne odustaje i priznaje:

“Nadam se da će mu ponuditi jaaako puno novca i da ćemo dogovoriti ovaj meč.”

Analizirajući kvalitete Natea Diaza, Woodley tvrdi da bi mu njegov stil mogao odgovarati neovisno o ramenu koje i dalje treba operaciju.

“Smatram da Nate nije tipičan grappler koji te pritišće čitavo vrijeme, takva statička snaga protivnika bi bila velik problem za moje rame. Netko tko će konstatno ići u klinč, koji brani rušenja i koji sam ide u mnogo rušenja. Ako ideš snažno protiv Natea, mislim da tako gubiš od njega. Kada ga pokušavaš nokautirati jednim udarcem. On ima strašnu bradu, a on i njegov brat su to dokazali mnogo puta. Oni su udarači koji bacaju veliku količinu udaraca, imaju sjajan cardio. Pokušavaju s tobom ući u mentalni rat unutar Octagona i prije nego što meč krene”, analizira Woodley i dodaje:

“Tako da nikada ne bacaš desnicu preko ruke protiv njega, a ja mislim da ga mogu nokautirati i bez te desnice. On neće ići u rušenja, a niti ja ga ne trebam nužno rušiti. Ali ako želim to učiniti, mogu vidjeti i taj meč koji će se odvijati na način da on većinu vremena spriječava moja rušenja.”

UFC prvak priznaje da je Nate Diaz trenutačno najveće ime protiv kojeg se može boriti, ako se iz jednadžbe izbaci Conor McGregor.

“Ne pokušavam ga maltretirati preko medija. Ponuđena mi je borba i sada pokušavam shvatiti zašto se ona neće dogoditi. Koja je logika toga da se ne želi boriti protiv mene? Vidio sam da je prošli tjedan odrađivao Ironman natjecanje tako da je u fenomenalnoj formi. Nije da će nešto mijenjati u svom stilu, on će se uvijek boriti tim svojim stoktonskim načinom. Je li ikada promijenio taktiku? Ne, što on može drugačije napraviti od toga što čini?”

“Za mene nema smisla to što neće prihvatiti ovaj meč. Recimo to ovako, uz mene, nema većeg imena u ovoj kategoriji od Natea Diaza. Jedino veće ime od njega zbog svega što je napravio bi bio njegov brat Nick Diaz ili GSP. Ali nitko od njih se neće boriti u velter kategoriji u ovom trenutku. Tako da bi bilo glupo od mene ne tražiti ovaj meč. Ali  ja ga nisam niti tražio, on mi je ponuđen. Ja sam samo rekao da”, dodaje UFC prvak i zaključuje:

“Dok ne čujem konačno NE, ne prestajem trenirati. Sve će se riješiti u 48 ili 72 sata. Jer braća Diaz nisu poznati kao najbolji pregovarači. Ne odgovaraju na pozive, ne ispunjavaju neke uvjete i ne drže se baš nekih dogovora. Tako da je 24 sata za njh možda i 3 dana. Ali to je moj posao. Neću se žaliti jer treniram jer to volim. Posebno jer je potencijalni protivnik netko koga poštujem, netko tko je realna opasnost za mene, zbog koga sam anksiozan i zbog kojeg sam nabrijan na trening.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI