Woodley ponovno kuka: “Svi smiju biti ozlijeđeni, samo ja ne…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 12:57h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley izrazio je nezadovoljstvo prozivanjima od strane UFC-ovog predsjednika Dane Whitea. Smatra kako je promocija tolerantna po pitanju ozljeda prema svim borcima, osim prema njemu.

Kao što možete vidjeti u gore podijeljenom članku, Dani Whiteu se nikako ne sviđa ponašanje njegovog prvaka velter kategorije, Tyrona Woodleya. On nije jedini takav, isto to ne vole niti fanovi, a posebno to gadno izgleda kada se Woodley krene obraćati s pozicije žrtve. Tako je bilo i ovog puta, kada je odlučio odgovoriti na navode izrečene od strane njegovog poslodavca.

“Rose Namajunas nije se spremna boriti zbog ozlijeđenog vrata. Meni to izgleda kao tolerancija prema njoj. Robbie Lawler je doživio ozljedu koljena protiv Dos Anjosa i dali su mu vremena koliko treba. Koliko ga dugo nije bilo? Godinu dana! Ja sam imao operaciju ligamenata koljena i svaki puta kada imaš takvu ozljedu je potrebno šest do osam mjeseci za oporavak. Meni se stvara pritisak da se moram boriti svakih četiri ili pet mjeseci”, otkrio je u razgovoru s Arielom Helwanijem, na njegovom ESPN showu.

Ovime je Woodley zapravo potvrdio ono što je White rekao da će se dogoditi nakon njegove izjave.Počeo se opravdavati i govoriti kako ga UFC ne cijeni te je još dodao kako smatra da je organizaciji dovoljno puta izašao u susret. Inače, posljednju je borbu imao u rujnu, kada je savladao Darrena Tilla, a White je izjavio kako je nagovoriti ga na tu borbu bio nevjerojatno težak posao.

“Uskočio sam puno puta, puno puta sam se stavio UFC-u na raspolaganje. No, u jednom trenutku dođe vrijeme kada trebaš misliti na svoju ostavštinu, na svoj način raspolaganja titulu i na način kako želiš da te upamte.”

Glavni problem oko ovoga svega je zapravo prihvaćanje borbe protiv Colbya Covingtona, koju bi UFC volio organizirati 26. siječnja na UFC 233 eventu. Upravo su zbog toga preselili TJ Dillashawa i Henrya Cejuda s tog programa, no čini se kako je zapelo na Woodleyu. Ipak, on kaže kako taj datum niti jednom nije odbio.

“Prihvatio sam boriti se protiv Colbya, uistinu sam prihvatio boriti se protiv bilo koga i to je najsmješnije u ovoj cijeloj priči. Samo sam zatražio malo više vremena, niti u jednom trenutku nisam odbio 26. siječnja. Želim se boriti u Anaheimu na tom eventu, tamo nikada nisam doživio poraz. Imam korijene u Kaliforniji i uistinu se želi boriti tamo. Ako se ne borim, ja ne zarađujem novce. Ukoliko mislite da zarađujem od drugih stvari, onda ste u krivu. Moja zarada je u borbama jer to je ono što radim najbolje. Ali, prvak se ne bori ako je ozlijeđen, prvak se bori samo kada je potpuno spreman. Previše je toga na kocki da bih riskirao gubitak svega što imam. Ukoliko izađem ozlijeđen i izgubim titulu, nikoga neće biti briga za to. Colby bi me pobijedio, ismijao i više se nikada ne bi borio protiv mene jer bi znao mu je to bila jedina šansa da me pobijedi.”

Iz ovoga zapravo ne možemo zaključiti je li Woodley spreman nastupiti na spomenutom eventu ili ne, ali ukoliko se to ne dogodi, promocija bi mogla biti u sličnim problemima kao prije UFC 230 eventa, kada su im Daniel Cormier i Derrick Lewis izvlačili stvar. No, ovog puta je teško očekivati kako će DC biti spreman ponovno uskočiti, posebno jer prošli put baš i nije spasio stvar na način kakvom se UFC nadao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI