Woodley otkrio kako se pomirio s Danom: “Vjerojatno ne bih otkrio povjerljive stvari o UFC-u”

UFC 03.08.2017 10:50h Autor:

Tyron Woodley/Instagram

UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley i njegov šef Dana White su “zakopali ratnu sjekiru”. Prema pisanju ESPN-a, koji je uspio doći u kontakt s Woodleyjem, dvojac je odradio buran i žestok telefonski razgovor, no na koncu su uspjeli nekako doći na istu valnu duljinu.

Woodley: Ako mi se Dana White ne ispriča, počet ću otkrivati povjerljiva sranja o UFC-u! (VIDEO)

Podsjećamo, baš kada se činilo da odnos ove dvojice ide uzlaznom putanjom, White je nezadovoljan Woodleyjevim nastupom na UFC-u 214 žestoko kritizirao svog prvaka. Šampion mu je priprijetio “kako će početi otkrivati povjerljive podatke iz kompanije, ukoliko mu se Dana javno ne ispriča”. Do isprike očito nije došlo, ali niti neće…

“Bilo je deranja i vikanja. Na kraju razgovora, osjećam se prilično dobro. Sve je završilo u pozitivnom tonu. Dva čovjeka mogu popričati preko telefona, neće se složiti oko svega, ali na kraju dana moraju se poštovati”, rekao je Woodley za ESPN.

Iako je izričito zahtjevao javnu ispriku od svog šefa, ona neće doći. Woodley je toga svjestan.

“I dalje smatram da bi se morao ispričati javno, ali neću se previše nadati. Razgovor je završio s mnogo poštovanja i to je i bio moj cilj. Dana nekada zna planuti i reći stvari u afektu. I ja sam malo poludio i također sam malo govorio u afektu. Jesam li zaista htio otkrivati povjerljive stvari o kompaniji? Vjerojatno ne. Ali u tom trenutku sam bio ljut i zvučalo mi je dobro”, zaključuje UFC prvak.

Čini se kako neće ništa biti niti od meča protiv Georgesa St. Pierrea koji Woodley zagovara. Iako mu je White obećao upravo bivšeg prvaka ukoliko uspije svladati Maiu, kasnije je dogovor demantirao. GSP će se prema svemu sudeći boriti protiv Michaela Bispinga.

“Želim samo da GSP bude svjestan da ne vidim nikakvu sramotu u tome što on radi. Ne kažem da me se boji. Ali on se ne vraća zbog pojasa ili da ponovno bude najbolji. On se vratio samo da bi zaradio novac od velikih borbi. Vidi priliku da zaradi velik novac upravo od PPV-a koji je on gradio u UFC-u. Ali onda neka ne govori da je ovdje zbog drugih razloga”, zaključuje Woodley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI