Woodley odgovorio na Dos Anjosovu prozivku: Nije tvoj red, treba ti još jedna ili dvije borbe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2017 18:02h Autor:

Tyron Woodley

Rafael Dos Anjos je, nakon pobjede protiv Neila Magnya, iskoristio priliku da veoma pristojno uz dozu respekta prozove UFC prvaka velter kategorije, Tyrona Woodleya. Nije morao dugo čekati na odgovor.

Dos Anjos je odmah nakon borbe razgovarao s UFC-ovom reporterkom Megan Olivi te je izrazio želju postati prvak velter kategorije, u kojoj mu je ovo bila druga borba. Tako se otvoreno obratio i samom Woodleyu:

“Ja sam se već bio spreman boriti za tu titulu i mislim kako sam jedini borac koji zna kako savladati Tyrona Woodleya. Jako ga respektiram, obranio je titulu tri puta u jednoj godini, no ja dolazim po taj pojas.”

Prvak mu je odgovorio odmah iz studija na vrlo duhovit način:

“Imam Gucci pojas koji možeš dobiti, imam Louis Vuitton pojas koji možeš dobiti, no ovaj pojas velter kategorije još neko vrijeme ne namjeravam dati nikome.”

Ipak, nakon toga je odlučio detaljnije objasniti što misli o Dos Anjosu i njihovoj međusobnoj borbu, usput dodavši par superlativa samom sebi.

“Ima mnogo momaka u ovoj diviziji koji tvrde da imaju ono što je potrebno da me pobijede. Mislim kako sam najraznovrsniji borac, mislim kako udaram najjače u cijelom UFC-u. On je sjajan borac, bivši je svjetski prvak, ali mislim da mu treba još jedan ili dvije borbe, uz impresivan nastup kao u ovoj borbi. Tada ćemo se sigurno vidjeti s druge strane oktogona i biti ću spreman za borbu.”

Woodley je obranio titulu na UFC 214 eventu, koji se održao 29. srpnja i trenutno čeka svoju novu borbu, koja bi mu bila treća ove godine. Pretpostavlja se da bi se mogao boriti u prosincu, a glavni kandidati za protivnika su Robbie Lawler i upravo Rafael Dos Anjos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI