Woodley odgovorio Covingtonu: Raskrvario ga jiu-jitsu borac? Sram me što je taj u mojoj diviziji

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2017 12:09h Autor:

Tyron Woodley

Nakon što je Tyron Woodley prozvan od strane Colbya Covingtona, koji je najavio kako ide po njegov pojas, UFC-ov prvak velter kategorije se zabavio odgovorima kroz nekoliko uzastopnih Tweetova.

Covington je bio veoma nabrijan nakon pobjede protiv Demiana Maie, pa je tako odmah prozvao prvaka Tyrona Woodleya, kojeg želi vidjeti kao svog idućeg protivnika. Napravio je to u svom podosta agresivnom stilu te je jednostavno izjurio iz kaveza, rekavši kako nije potrebno da prevoditelj prenese brazilskoj publici ono što je rekao.

Tyron Woodley ovog puta nije radio kao analitičar, ali je pratio sve što se događalo u Sao Paolu, posebno tu borbu, izuzetno bitnu za razvoj stanja u diviziji kojoj je prvak. Covingtonu nije odgovorio izravno, nego se odlučio zaigrati na Twitteru, preko nekoliko poruka, koje ćemo prenijeti. Naravno, prenijeti ćemo ih kronološkim redom kako ih je Woodley objavljivao, a zapravo je u pitanju odgovaranje na nekoliko tweetova drugih osoba.

Prvo je podijelio tweet Johna Morgana s MMAJunkiea, koji je objavio kako je Covington najavio savladati Woodleya prekidom unutar četiri runde. Već prvi Woodleyev odgovor dao je naglasiti u kojem smjeru će ići njegov slijed objava:

“Colby Covington krvari od udaraca jiu jitsu borca”, napisao je, a onda je odmah odgovorio na poruku svog kolege Jessea Juareza, koji ga je zamolio da ga pošalje natrag u naselje kamp kućica: “Sram me što se taj tip bori u mojoj diviziji.” 

Kolegi iz kategorije, Kamaru Usmanu rekao je: “Nauči ga kako da zaradi napad na titulu uz respekt”, dok je odgovorio i Dinu Thomasu, koji je rekao Woodleyu da potpiše ugovor za borbu i proslavi: “Promijenio je ime u Colby “šake od vune” Covington ili “Laka Lova” Covington. Sumirajmo to ovako, mene je sramota što se on ponosi tom izvedbom.”

Dvije je poruke imao i za poslodavce iz UFC-a, nakon što su s UFC profila te UFC on FOX profila pitali fanove što misle o borbi njih dvojice.

“Zar vi ljudi stvarno mislite graditi neku priču oko tog idiota? Eto zašto ovaj sport postaje zajebancija. On je upravo dobio batina od BJJ borca. Čime me on planira pobijediti? Alergijskom reakcijom na perje koje izlazi iz tih jastuka kojima maše? Mene je danas sramota našeg sporta.”

Čini se da je Woodley, unatoč svemu što piše, Colbya ipak shvatio kao potencijalnog idućeg izazivača. Zašto bi mu uostalom posvetio toliko poruka, ako tako ne misli, zar ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI