Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley odbio Usmana kao zamjenu, boriti će se jedino protiv Tilla | Fight Site

Woodley odbio Usmana kao zamjenu, boriti će se jedino protiv Tilla

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2018 09:42h Autor:

Tyron Woodley

Iako je Kamaru Usman najavljen kao službena zamjena za glavnu borbu UFC 228 eventa, Tyron Woodley je danas izjavio kako se namjerava boriti jedino protiv Darrena Tilla i to čak i u slučaju da ovaj ne prođe vagu za velter kategoriju.

Što se tiče glavne borbe UFC 228 eventa, koji se održava za 11 dana, Usman trenira kao da ima ugovoren nastup, budući da je to bila odluka UFC-a te će kraju biti izvagan i spreman ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti. Ipak, što se tiče Woodleya, UFC nije morao organizirati nešto tako, jer on nema namjeru boriti se protiv ijednog borca koji nije onaj za kojeg se pripremao, odnosno Darren Till.

Woodley je rekao kako će se protiv “Gorille” boriti čak i u slučaju da ovaj padne vagu, a to naravno tada više ne bi bila borba za titulu. To je suprotno od onoga što su izjavili iz UFC-a, budući da su rekli da Usman nije zamjena samo u slučaju ozljede ili otkazivanja, nego da bi uskočio i u slučaju kojeg ih najviše strah, odnosno kada Till u petak 7. rujna ne bi imao točno 77 kilograma ili manje. Britanac bi tada u potpunosti ostao bez borbe, a Nigerijac bi spremno uskočio. Biti će da oko tako nečega nisu upitali prvaka za mišljenje, budući da je on izričito odlučio kako se ni u kom slučaju neće boriti protiv Usmana.

“Ja lovim veličinu. Ukoliko Till ne prođe vagu, gubim priliku doći do četvrte obrane titule. No, koliko god bude imao kilograma, neće se izvući bez batina. Usman i ja ćemo se briti jednom u budućnosti. No, sigurno se ne bih borio protiv njega ako uskoči kao zamjena 24 sata prije borbe. Treniram za visokog stand up borca u kontra gardu, ne za nižeg hrvača. Prvak sam i zaslužujem na vrijeme znati tko mi je protivnik. Ukoliko se trebam boriti protiv Usmana, to će biti uz puni kamp. Tada ću vrlo rado prihvatiti borbu”, izjavio je Woodley u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Usman ipak nije bez nade u nastup, odnosno još uvijek bi se mogao boriti, ali protiv Tilla, ukoliko Woodley bude onaj koji ne bude iz nekog razloga u stanju nastupiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI