Woodley iznio plan za nastanak “najvećeg velteraša u povijesti oktogona” pa objasnio prihvaćanje revanša s Thompsonom

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2017 10:10h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Tyron Woodley je posustao i potpisao ugovor za revanš sa Stephenom Thompsonom iako se već neko vrijeme činilo kako si je kao prioritete postavio neke druge potencijalne okršaje.

Odmah po službenoj potvrdi njegovog idućeg nastupa, aktualni je prvak za BJPenn.com objasnio zašto se predomislio i pristao na novi susret s “Wonderboyjem” koji nas očekuje 4. ožujka na UFC 209 priredbi.

“Situacija je ovakva. Demian Maia, Nick Diaz, Michael Bisping i Georges St-Pierre, sve su to borbe koje ću imati tijekom svoje karijere. Za mene je važno da odradim sve te borbe dok sam prvak jer pobjede nad tim likovima bi me bez ikakve rasprave učinile navećim velterašem koji se ikad borio u oktogonu. Tako da mi je to očito jako važno. Samo pokušavam izabrati borbu koja je najbolja u pravom trenutku. Iskreno, nisam bio 100 posto uvjeren da je borba s ‘Wonderboyjem’ najbolja za mene u ovom trenutku, ali onda sam razmislio i odlučio pristati na ovaj revanš samo kako bi svi zašutili i kako bi mogli zatvoriti ovu knjigu i nastaviti na iduće poglavlje”, izjavio je Woodley.

Prvak je u ovom razgovoru iznio i suosjećanje s Demianom Maiom koji je zbog svega ponovno stavljen ‘na čekanje’, a za takav rasplet situacije je optužio suce s UFC 205 priredbe koji mu nakon prvog meča s Thompsonom nisu pripisali, po njemu, čistu pobjedu. Isto tako, Woodley je odlučio prognozirati nadolazeći susret.

“On me nije poštovao u prvom meču, nije poštovao moj kardio i činjenicu da sam borac. Mislio je da će me izmoriti dovođenjem u kasnije runde, a ja sam najviše štete napravio u četvrtoj. Bio sam tada spreman za sve što mi je on mogao ponuditi, a za ovaj meč namjeravam jednostavno ispoštovati plan kao što sam učinio i u prvom, ali u prvom sam zapravo ispoštovao samo 25 posto onog što smo planirali, tako da bih sada s 50 posto vjerojatno stigao do uvjerljive pobjede. Planiram ga završiti”, samouvjereno je zaključio trenutno najbolji velteraš svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI