Woodley o “Wonderboyu”: Poštujem ga kao borca, ali ne i kao čovjeka

UFC 21.09.2016 15:46h Autor:

Tyrone Woodley & Stephen Thompson

Borba za naslov u UFC-ovoj velter kategoriji između prvaka Tyrona Woodleyja i prvog izazivača Stephena “Wonderboy” Thompsona na rasporedu je 12. prosinca u sklopu UFC 205 priredbe u New Yorku.

Riječ je o borbi za koju Woodley nakon osvajanja titule nije bio zainteresiran, no “Wonderboy” ga je javno prozivao sve dok se ugovor konačno nije potpisao. Sad kada je borba “sigurna” Woodleyju ide na živce to što ga Thompson nastavlja provocirati izjavama da se prvak boji obračunati s njim.

“Ono što me motivira u ovoj borbi jest ‘Wonderboy’. Poštujem ga kao borca, ali kao čovjeka ga zaista ne poštujem. Zna da smo se obvezali na ovu borbu prije skoro šest tjedana, a on okolo priča kako se ja bojim boriti protiv njega, dijeli i ‘lajka’ sve te objave na internetu. Ne mogu poštovati nekoga tko tako očajnički od fanova traži potvrdu da im se sviđa”, rekao je Woodley na “Anik and Florian” podcastu

Thompsonove taktike zapravo su i urodile plodom jer Woodley priznaje da mu se uvijek pristojni i skromni “Bijeli Machida” zavukao pod kožu.

“Iz nekog razloga mi se uspio zavući pod kožu i ja jednostavno ne pušim tu lažnu skromnost. Kada se netko pretvara kako bi mi se zavukao pod kožu, ja ću to usmjeriti u dobru strategiju i pokušat ću ga brzo riješiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI