Woodley nezadovoljan viđenim: IQ nije bio na razini borbe za prvog izazivača, nokautirao bih i Dos Anjosa i Lawlera

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2017 16:45h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Iako je u studiju rekao da poštuje borce poput Rafaela Dos Anjosa te da bi mu bila čast boriti se protiv njega, Tyron Woodley je nakon nešto detaljnije analize došao do zaključka da RDA, a samim time ni poraženi Robbie Lawler, nisu bili na razini borbe koja je možda donijela idućeg izazivača.

Aktualni prvak velter kategorije smatra da bi on u toj borbi pronašao hrpu prilika za lansiranje udarca koji bi ih nokautirao.

“Prema onome što sam vidio večeras, mislim da bih nokautirao bilo kojeg od njih da sam nastupio u tom meču. Vidio sam IQ koji nije na razini borbe za prvog izazivača. Njih dvojica stalno pričaju o pritisku i nabijanju ritma, ali ja sam u tome vidio hrpu otvaranja za sebe. Ne želim mu ništa ukrasti od ove pobjede, RDA je imao sjajan trenutak i odradio je svoj posao. Robbie Lawler je jako opasan protivnik koji je nokautirao mnoge, no ja sam samo iskren. S razlogom sam prvak”, izjavio je Woodley u FOX Sports 1 analizi.

Još uvijek je nepoznato tko će biti idući izazivač za vladara velter kategorije, ali se zna da će on sada uzeti kraću pauzu zbog operacije ramena koju je najavio prije nekoliko dana. Isto tako, zna se i da je njegova želja unosni meč s Georgesom St-Pierreom koji je nedavno upraznio titulu u srednjoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI