Woodley napušta pojas i prelazi u srednju kategoriju, trenutačno je na 93 kile

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2017 12:51h Autor:

Tyron Woodley

UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley razmišlja ozbiljno o prelasku u srednju kategoriju i napuštanju pojasa koji trenutačno ima u svom vlasništvu. Razlog je želja za super dvobojem protiv Georgesa St. Pierrea, a o čitavoj stvari je javnost izvijestio novinar Mike Bohn na svom Twitteru.

Reporter MMAJunkieja tvrdi kako je Woodley spreman i na napuštanje pojasa samo kako bi se dočepao jednog velikog honorara s kojim bi osigurao budućnost. Kako mu je propao pokušaj s Nateom Diazom na UFC-u 219, sljedeći borac na njegovoj meti je prvak u višoj kategoriji do 84 kile – Kanađanin Georges St. Pierre.

“Tyron Woodley kaže da već sada pregovara oko prelaska u srednju kategoriju kako bi uhvatio meč protiv GSP-ja. Spreman je čak odreći se pojasa da učini tako nešto. Kaže da trenutačno ima 93 kilograma”, tvrdi Bohn u svom postu na Twitteru.

Ako je Woodley trenutačno na 93 kilograma, potpuno je nejasno kako bi se onda za samo nešto više od tri tjedna spusio na 77 kila (16 kilograma) i borio u glavnoj borbi UFC-a 219 protiv Natea Diaza. Očito je UFC prvak, opterećen ozljedom ramena koja ga spiječava da se potpuno posveti trenignu, u međuvremenu natukao ponešto kilograma, a “super meč” protiv St. Pierrea mu se čini kao lagan novac. No, je li UFC na istoj valnoj duljini kao i on? Sumnjamo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI