Woodley nagovara GSP-a na ‘superfight’, St-Pierre odgovara citirajući Schwarzeneggera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2017 15:47h Autor:

St-Pierre i Woodley

Georges St. Pierre gostovao je u emisiji koju je skupa s TMZ-ovim Evanom Rosenblumuom vodio Tyron Woodley, aktualni prvak velter kategorije.

Bila je ovo idealna prilika da Woodley u razgovoru s GSP-om pokuša povratnika u oktogon nagovoriti na njihov međusobni susret. No GSP se ipak nije dao lako ‘navući’. Popularni Kanađanin ponovio je kako je po ugovoru dužan braniti pojas u meču s Robertom Whittakerom, no i sam je ostavio prostora za promjenu plana uz riječi: “u MMA-u se svakakve stvari mogu dogoditi”.

Woodley je ipak bio uporan, rekao je Georgesu kako je borba s Bispingom bila samo zagrijavanje i da će zapravo njihov međusobni okršaj pokazati tko je najbolji svih vremena.

“Ti si najbolji na svijetu u onome što ti radiš, a ja sam najbolji na svijetu u onome što ja radim. Mi smo najbolji na svijetu u onom što radimo. Reći ću ti ono što sam ti već rekao. Postoji rečenica iz filma ‘Predator’ kada Arnold Schwarzenegger baci nož i kaže ‘Stick around’ (ostani u blizini)”, odgovorio je GSP upornom Woodleyju i tako dao do znanja da bi mu se želja možda mogla jednog dana i ostvariti.

Tema ovog razgovora bio je i GSP-ov potencijalni meč s Conorom McGregorom. Iako tvrdi da nema ništa protiv toga, kao ni protiv nekih drugih opcija, prvak iz srednje kategorije  ponovio je da on nije taj koji odlučuje.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI