Woodley: Možda je vrijeme za borbu s Maiom

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2016 09:51h Autor:

Woodley i Maia

Proteklog je vikenda Tyron Woodley uspio po prvi puta obraniti pojas do kojeg je stigao krajem srpnja u borbi s Robbiejom Lawlerom. Za to mu bio dovoljan neriješeni ishod iz sjajnog meča sa Stephenom Thompsonom. Iako je već najavljena mogućnost revanša, aktualni je prvak otvoren i za druge opcije.

Spomenuo je tako Woodley više puta nakon meča da bi odmah prihvatio okršaj s Conorom McGregorom, a u posljednjem se izdanju The MMA Houra dotaknuo i drugog najlegitimnijeg izazivača iz veltera – Demiana Maie.

“2017. će biti velika godina za mene, ali tko zna… Namjeravam se odmah vratiti u dvoranu na treninge. Možda već 30. prosinca od mene zatraže novi nastup. Ja znam da ću biti spreman.

Pričekat ću UFC-ovu odluku. Stephen je prilično razbijen – njegov nos, lice, a i oči su mu zatvorene. Ne znam što UFC želi, ali možda je vrijeme za borbu s Maiom u prosincu, a ‘Wonderboy’ bi mogao uskočiti nakon toga ako bude spreman. Samo želim reći kako sam otvoren za sve opcije.”

Maia se u ove kombinacije uključio zahvaljujući nizu od šest pobjeda u oktogonu. Posljednji je put nastupio krajem kolovoza kada je ugušio bivšeg privremenog prvaka Carlosa Condita. Za taj mu je pothvat trebalo manje od dvije minute.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI