Woodley: Mozak kaže Khabib, moj bankovni račun kaže Conor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2018 15:06h Autor:

Conor McGregor & Tyron Woodley

UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley će UFC 229 provesti radno – kao TV analitičar. No, osim što će komentirati i analizirati predstave Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, Amerikanac će potencijalno pratiti i nastup svog budućeg protivnika.

Naime, u razgovoru za TMZ je priznao kako ga interesira potencijalni meč protiv pobjednika dvoboja između irskog i ruskog superstara, ali samo ako to bude Irac.

“Bit ću tamo, radit ću za komentatorskim stolom. Ako je Khabib zaista to što tvrdi, onda će napraviti točno ono što i najavljuje i bit će vrlo, vrlo teško za Conora imati dovoljno snage u rukama ispaliti taj udarac koji vas može nokautirati. Pogotovo u četvrtoj ili petoj rundi. Tako da predviđam kako će Khabib pobijediti. Ali samo radi samopromocije, ako Conor pobijedi, jedini meč koji je logičan za njega nakon dvoboja s Khabibom je onaj protiv mene. Da pokuša stići do trećeg pojasa”, smatra Woodley.

I zaista, nakon što je svladao Josea Alda i uzeo pojas u perolakoj, zatim pobijedio Alvareza dodavši u svoju kolekciju i titulu u lakoj diviziji, McGregor sada pokušava uzeti ponovno pojas do 70 kilograma. Ako mu to pođe za rukom, logično je da borac njegovog kalibra ide korak naprijed – a to je pojas u velteru!

Dvojac se dobrano odmjerio uoči UFC-a 205 i tada je izgledalo da je Woodley znatno veći borac kada stanu jedan pored drugoga. Amerikanac tvrdi da je “Notorious” toga svjestan i da zato neće srljati u potencijalni “matchup”.

“Conor je htio vatru, ali je onda shvatio da zapravo i ne želi to. Jer bih ga zgazio. Premalen je za mene. Ima tek taj udarac. A koji borac koji se borio protiv mene me uspio svladati tek s jednim oružjem?”, pita Woodley.

U posljednjem dvoboju Woodley je svladao Darrena Tilla nokautiravši ga već u prvoj rundi. Time je produljio niz nepobjedovosti, a čak četvrti put je uspješno obranio pojas u velter kategoriji.

“Ako govorim kao analitičar, onda kažem Khabib. Ali moj bankovni račun i moja ostavština kažu Conor. Prihvatio bih taj meč u djeliću sekunde”, priznaje UFC šampion.

Taj bi potencijalni dvoboj svakako morao pričekati jer je ranije javljeno da Woodley mora na opreaciju šake zbog koje će morati pauzirati i do 12 tjedana. Operacija je zakazana za listopad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI