Woodley komentirao pomutnju koja je nastala u velteru: Mrzim kada borci to rade, tko si uopće ti?

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2018 13:02h Autor:

Woodley i White (YouTube screenshot)

Već godinu dana nismo gledali Tyrona Woodleyja u oktogonu, preciznije, posljednji meč odradio je 29. srpnja u Anaheimu kada je jednoglasnom odlukom svladao Demiana Maiu i još jednom u svom vlasništvu zadržao pojas velter kategorije.

Kako se sada čini, Woodley je spreman za akciju, ali je još uvijek nejasno protiv koga. Iako se privremeni prvak Colby Covington nameće kao logičan izbor, zbog njegovih bi ozljeda morali još neko vrijeme pričekati na ovaj okršaj pa se tako pojavila informacija o Darrenu Tillu kao potencijalnom izazivaču.

“Meni je ponuđen Woodley koji je taj meč i odbio. Tako mi se čini. UFC želi da se borim s njim, ali on to ne prihvaća. Nisu mi spomenuli ni datum, ni ostale detalje, ali to je borba koju su pokušavali organizirati, no on baš i nije za tu ideju. Imam osjećaj kako misli da nitko nije vrijedan borbe s njim. Mislim da samo želi držati taj pojas što je duže moguće. No morat će uskoro donijeti odluku”, izjavio je Till nešto ranije ovog tjedna.

Aktualni prvak, s druge strane, tvrdi kako sve što Till i Covington govore nije istina.

“UFC me uopće nije zvao oko borbe s Covingtonom. To je zapravo smiješan dio. On se još 9. lipnja borio s Dos Anjosom, ali mene nakon toga nitko nije zvao, a sada ispada kako se on usrao i nazvao Danu te rekao da se ne može boriti. U svemu tome se pojavio netko (Darren Till, op.a.) koji mi u 2 ujutro na Twitteu šalje poruke da ‘potpišem ugovor’. Mrzim kada borci to rade. Ja nemam nikakav ugovor i tko si uopće ti? Nisi li nedavno pao na vaganju? Ako se želiš boriti protiv mene onda neka to tvoj menadžer ili Dana dogovore. I to je to”, prokomentirao je Woodley za TMZ.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI