Woodley jasan: Ako nema Diaza, nema niti mene na UFC-u 219!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 11:14h Autor:

Ilustracija

Čim je dogovoren i potvrđen meč između Cris Cyborg i Holly Holm na UFC-u 219, bilo je jasno da će vrlo vjerojatno UFC odustati od dvoboja između Tyrona Woodleyja i Natea Diaza. Osim što meč nema previše sportskog smisla (Diaz je borac lake kategorije, nije rangiran u velteru), poznato je kako se Diaz ne “prodaje” jeftino nakon mečeva protiv Conora McGregora. Prevedeno, radilo se o zaista posljednjoj opciji za UFC ukoliko nemaju nikakvo drugo rješenje.

Svjestan da je “ovaj brod polako otplovio” prvak u velteru je u petak potpuno otkrio karte te je u jednom intervjuu potvrdio da pregovorio oko meča postoje, kao i da je on već pristao na dvoboj i potpisao ugovor. Sav je pritisak svalio na Diaza!

U najnovijoj izjavi Woodleyja od ovog vikenda, prvak je i dalje uvjeren kako mogućnost da se meč održi postoji.

“I dalje postoji šansa da se dogodi meč protiv Diaza. Ali trenutačno se čini kako 314 gazi 209”, rekao je kratko prvak koji se zapravo referirao na pozivne brojeve gradova St. Louisa (njegov) i Stocktona (Diazov),

Upitan postoji li šansa da se bori na priredbi 30. prosinca i ukoliko Diaz ne bude protivnik, Woodley odgovara…

“Ako nema Natea Diaza, onda nema niti Tyrona Woodleyja na UFC-u 219”, jasan je prvak.

Hoćemo li vidjeti obračun između “Odabranog” i “Divljaka iz Stocktona” na UFC-u 219, saznat ćemo vrlo brzo. No, prema trenutačnoj situaciji zaključiti da će se taj meč dogoditi, prilično je optimistično.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI