Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley i Till nikoga ne zanimaju, prodaja eventa dala katastrofalne brojke | Fight Site

Woodley i Till nikoga ne zanimaju, prodaja eventa dala katastrofalne brojke

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 18:00h Autor:

Woodley vs. Till

UFC 228 event, kojeg su početkom mjeseca predvoditi Tyron Woodley i Darren Till, postigao je prodaju čak i ispod nimalo optimističnih prvih prognoza.

Kako je obavijestio poznati iskusni novinar Dave Meltzer, koji i inače prvi dolazi do ovakvih informacija, event je doživio prodaju od 130.000 prijenosa, što je slabije od najslabijeg ovogodišnjeg eventa, UFC 225 predvođenog od strane Roberta Whittakera i Yoela Romera.

Nakon što su prethodna dva PPV eventa doživjela zadovoljavajuću prodaju između 300 i 400 tisuća prijenosa, ovo je novi pad za UFC, ali neće se ovim putem previše sekirati, jer ono glavno slijedi im idućeg vikenda. Za UFC 229 već su izjavili kako očekuje prodaju dva i pol milijuna prijenosa, što bi bilo više nego milijun prijenosa bolje od do sada najviše postignute brojke.

UFC će svakako na kraju ovu godinu završiti zadovoljavajuće, posebno ako do kraja nje nastupi i Jon Jones, no ovakve brojke svakako zabrinjavaju zbog činjenica kako promocije nikako ne uspijeva stvoriti neka nova imena koja će zaintrigirati fanove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI