Woodley i Till dobili službeni poster i novu najavu (FOTO/VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2018 22:35h Autor:

Tyron Woodley i Darren Till

Do UFC 228 eventa ostalo je točno četiri tjedne, a pred nama je službeni poster, kao i nova video najava, objavljena povodom puštanja ulaznica u prodaju.

Dallas je još jednom donio priliku ugostiti veliki UFC event, a American Airlines Center imati će priliku vidjeti dvije borbe za titulu. No, svaka čast Nicco Montano i Valentini Shevchenko, ali Tyron Woodley i Darren Till su ono oko čega se gradi i vrti ova priča. Jedna vrlo zanimljiva borba za titulu, između nevoljenog, ali sjajnog prvaka i borba iz gomile nadolazećih zvijezda, odnosno prvog među njima koji je dobio priliku okititi se UFC-ovim zlatom.

Promocija na službenom plakatu nije pokušala sakriti činjenicu koliko je Till zapravo veći borac od Woodleya, koji je već ranije rekao da bi se mogao bez problema boriti u srednjoj kategoriji. Onda možemo samo zamisliti s koliko kilograma Darren Till hoda, a znamo uostalom kako ima problema sa zadovoljavanjem velteraške granice. Ipak, unatoč tome je donio ovu priliku i ta njegova borba s kilograma će također biti velika uvertira u ono što bi se trebalo dogoditi u kavezu.

Uostalom, pogledajte novu video najavu te plakat na kojem su ipak s razlogom ova dvojica stavljeni u prvi plan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI