Woodley i Lombard smatraju da su zaslužili napad na naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2014 18:25h Autor:

Tyron Woodley

Osim glavne borbe u kojoj je Johnny Hendricks postao novi UFC prvak, jučer su održane i dvije borbe u kojima su sudjelovala četiri borca iz vrha velter kategorije, a oba pobjednika, Tyron Woodley i Hector Lombard, smatraju da bi se upravo oni trebali idući boriti za titulu.

Tyron Woodley je, nakon što je dominirao prvu rundu, iskoristio nezgodnu ozljedu Carlosa Condita, pogodivši mu koljenom jednim snažnim low kickom, koji je bio dovoljan za prekid borbe. Smatra da je odradio dovoljno dobru borbu da bi trebao biti idućim izazivač prvaka.

"Svi bi trebali početi shvaćati da sam borac iz vrha i da zaslužujem biti svjetski prvak. Pobijedio sam jednog od najboljih na svijetu. Svi su zašutjeli, no ja sam spreman zvati Danu Whitea dok ne poklekne, jer želim biti svjetski prvak i zaslužujem", rekao je Woodley, a onda dodao nešto o Hendricksu: "Ja i Johnny Hendricks imamo nekih nedovršenih poslova još iz hrvačkih dana. Želim se boriti s njim, bila bi to luda borba."

Za razliku od Woodleya, kojem mnogi pripisuju faktor sreće, Hector Lombard je do svoje pobjede došao puno uvjerljivije, potpuno dominiravši 15 minuta nad bivšim prvakom Strikeforcea Jakeom Shieldsom. I on smatra da bi mogao biti idući na redu za borbu za pojas.

"Volio bih uzeti taj pojas, molio bih te Johnny. Pobijedio sam čovjeka koji je smatrao da treba napasti titulu jer je imao četiri pobjede u nizu. Sada kada su otpali on i Robbie Lawler, vjerujem da bih ja mogao biti idući na redu", najavio je Lombard svoju kandidaturu za napad na naslov prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI