Woodley i Helwani demantirali da McGregor u srpnju ide po treći pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 15:30h Autor:

Conor McGregor

Najnovija glasina prema kojoj bi Conor McGregor 8. srpnja na UFC 213 priredbi trebao krenuti u pohod na treći pojas u borbi s velter prvakom Tyronom Woodleyjem možda je ipak samo glasina.

Iako je Irac rekao da će uskoro najaviti svoju iduću borbu, da bi Woodley nekoliko sati kasnije potvrdio da je počeo pripreme za iduću obranu naslova, čini se da ove dvije objave nisu povezane.

Naime, novinar Chris Taylor s portala BJPenn.com tražio je potvrdu meča direktno od Woodleyja da bi mu se prvak nasmijao odgovorivši samo s “LOL.”

Osim Woodleyja, glasinu je demantirao cijenjeni i najpoznatiji MMA novinar na svijetu, Ariel Helwani, putem svoje emisije The MMA Hour.

“To apsolutno nije istina”, kratko je prokomentirao Helwani.

Čak i ako je glasina čista izmišljotina i nagađanje fanova, potencijalni meč McGregora i Woodleyja (ako ostane prvak) realna je opcija za budućnost. Dvojac se već pokačio u backstageu tokom UFC 205 priredbe u New Yorku u studenom, a Irčev trener John Kavanagh je nakon eventa (na kojem je McGregor osvojio pojas u lakoj) potvrdio da je borba s Woodleyjem otvorena opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI