Woodley i Dos Anjos susreli se u studiju: Respektiram borce koji su svojim trudom došli do ovoga! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2017 12:02h Autor:

Tyron Woodley i Rafael Dos Anjos

Odmah nakon pobjede protiv Robbiea Lawlera, Rafael Dos Anjos se otišao u studio suočiti s potencijalnim protivnikom, prvakom velter kategorije, Tyronom Woodleyem.

Dos Anjos je do pobjede nad Lawlerom došao sjajnom taktikom. U prvoj je rundi napravio bitnu štetu low kickovima, da bi na tome kasnije izgradio svoj stil kojim je dobio ovu borbu. Što je najbitnije, Dos Anjos je izgledao sve bolje kako je vrijeme protjecalo.

“Znao sam kako je Robbie agresivan borac koji ima odličan boks i usporiti ga napadom na nogu je od samog početka bio plan. Kada imate borca s tako dobrim boksom, moraš mu ubiti rad nogu i to je bila moja strategija. Uzeo sam malo vremena da uđem kvalitetno u borbu i nakon nekog vremena sam se osjećao opušteniji. Osjetio sam da imam borbu pod kontrolom, moj me kut cijelo vrijeme bodrio i jako sam zadovoljan nastupom”, rekao je Dos Anjos u društvu Tyrona Woodleya, Karyn Bryant i Kennya Floriana.

Zanimljivo je bilo kako je Dos Anjos bio borac koji je odradio borbu u stilu kakav je inače bio specifičan za Lawlera. Radio je presing, kombinirao direkt, koljena i laktove te je time držao prednost u klinču. Bilo je zanimljivo čuti zašto se odlučio na takvu taktiku.

“On je borac koji uvijek ide prema naprijed i to sam mu morao spriječiti. Morao sam se ja tako boriti, iako sam bio manji borac u ovoj borbi. Ali, bio sam jednako snažan kao on, um mi je bio na pravom mjestu i stvarno se sjajno osjećam boreći se na svojoj težini.”

Onda je uslijedilo izražavanje želje o borbi za UFC pojas, onaj koji je u vlasništvu čovjeka koji je sjedio kraj njega. Woodley je na to reagirao zanimljivom izjavom.

“Respektiram borce koji su do nečega došli svojim trudom i radom. Ja sam isto morao tim putem doći do titule i bilo bi mi čast protiv takvog borca stati u kavez i boriti se protiv njega. Vidjet ćemo što će Dana White i ekipa reći o tome, moguće je da će se dogoditi, nikada ne znaš”, rekao je Woodley, ali kroz smijeh je ipak uspio natuknuti kako se nada borbi protiv Georgesa St-Pierrea.

Dos Anjosu je ovo treća pobjeda u jednako toliko nastupa, otkako je prešao u velter kategoriju. Prije Lawlera, savladao je Tareca Saffiedinea i Neila Magya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI