Woodley i Covington pregovaraju za UFC 233

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2018 12:42h Autor:

Colby Covington i Tyron Woodley

Čini se da bi UFC 233 program mogao dobiti još jednu borbu za UFC titulu, nakon što je menadžer Colbya Covingtona otkrio informaciju o pregovorima oko borbe protiv Tyrona Woodleya na tom eventu.

UFC 233 održava se 26. siječnja i za sada ga predvodi borba Henrya Cejuda i T.J. Dillashawa, no to bi se moglo promijeniti ukoliko dođe do borbe koju je UFC otvoreno ponudio. Zapravo, za sada znamo kako je borba ponuđena Colbyu Covingtonu, dok iz tima Tyrona Woodleya još uvijek nema informacija.

“Planirani termin u rujnu nam nije odgovarao jer je Colby još trebao odraditi operaciju i bilo bi jednostavno prebrzo za odraditi išta na pravi način. Sada su nam se obratili i pitali nas hoće li Colby biti spreman za event 26. siječnja. No, nisam siguran hoće li Woodley biti spreman”, rekao je Colbyev menadžer, inače vlasnik American Top Teama, Dan Lambert. Onda je dodao još nešto o tome:

“Woodley također prolazi kroz oporavak tako da nisam siguran kada bi se borba mogla dogoditi, no ako ne bude u siječnju, mislim kako je veljača sigurna. Ipak, ne odbacujem mogućnost ožujka, sve će ovisiti o Woodleyevoj ruci.”

Prvak je u rujnu obranio titulu uvjerljivom pobjedom protiv Darrena Tilla, dok je Covingtonu tada oduzet pojas privremenog prvaka, koji je nekoliko mjeseci ranije osvojio pobjedom protiv Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI