Woodley: Hrvanje je samo jedno od mojih oružja

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2014 20:13h Autor:

Tyron Woodley

Iako je, za razliku od svog protivnika Carlosa Condita, Tyron Woodley sjajan hrvač, on ne namjerava uči u sutrašnju borbu s namjerom da odvede borbu na pod te kaže da to nije pravilan način razmišljanja.

Tyron Woodley će sutra imati priliku karijere. Iako u UFC-u nije bio izrazito uvjerljiv (2-1, a prije dolaska poraz i u posljednjoj Strikeforce borbi) dobio je priliku boriti se protiv Carlosa Condita, pa čak i slučaju uvjerljive pobjede izboriti i priliku za napad na titulu.

Woodley je fantatičan hrvač, no na tome ne gradi taktiku protiv Condita. "Njegova obrana od rušenja je sjajna, no ne razmišljam o tome. Istina, savršeno bi bilo reći idemo ga svaku rundu srušiti i držati dolje te pobijediti, no to nije dobar način razmišljanja", rekao je Woodley.

Ovaj borac u posljednje vrijeme briljira i u stand upu te je obje svoje UFC pobjede osvario nokautom, no još uvijek je prije svega hrvač, što je i on potvrdio: "Doveo sam se u poziciju gdje mi je hrvanje opcija. I to opcija koja je moja jako oružje. No, spreman sam na stand up borbu, imam opasne udarce, dobro kretanje, precizan sam i u dobroj kondiciji. Ne moraš u karijeri više nikoga rušiti ako to ne želim."

"Smatram da je najvažnije uči u borbu i razmišljati te odraditi ju pametno. Probati pronaći svoju priliku i onda ju iskoristiti. Spreman sam odraditi sjajan nastup i sjajnu borbu", dodao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI