Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley: Condit nije borac koji će krenuti po nokaut! | Fight Site

Woodley: Condit nije borac koji će krenuti po nokaut!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2014 10:08h Autor:

Tyron Woodley

Osim borbe za naslov UFC-ovog prvaka u velter kategoriji, u kojoj će se naći Johny Hendricks i Robbie Lawler, UFC 171 donosi i zanimljivi dvoboj između Carlosa Condita i Tyrona Woodleya.

Pobjednik tog dvoboja vjerojatno će dobiti priliku da se u sljedećem nastupu bori za pojas. Woodley je uvjeren da ga borba protiv Condita može približiti naslovu prvaka, ali morat će naći pravi plan i taktiku protiv vrlo nezgodnog borca.

"Condit je borac koji tijekom borbe skuplja bodove. Kreće se cijelo vrijeme. Nije od onih koji će ući u borbu i početi udarati protivnike. To nije njegov stil. On tijekom borbe pokušava skupiti što više bodova.", rekao je Woodley.

Ipak, statistika će reći nešto drugo. Condit je više od 90% pobjeda ostvario prije isteka borbe i ima reputaciji koja je u skladu s njegovim nadimkom “The Natural Born Killer". Woodley je svjestan te činjenice, ali misli da je Condit borac koji djeluje iz defenzive i čeka svoju priliku da krene u napad te završi borbu ako je to moguće.

"Borba na bodove je borba na bodove. Kad imate dovoljno bodova imate mogućnost završiti borbu. On vas tjera da ga jurite tijekom borbe i kad ima dovoljno bodova završit će posao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI