Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley: Borio bih se protiv Maie u Brazilu, ali tražim milijun dolara | Fight Site

Woodley: Borio bih se protiv Maie u Brazilu, ali tražim milijun dolara

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 21:39h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley trebao bi svoju iduću borbu imati protiv Demiana Maie. Prvak nema ništa protiv te borbe, ukoliko bi se ona održala po njegovim uvjetima.

Maia je pobjedom protiv Masvidala došao do niza od sedam trijumfa i više nema nikakve prepreke oko toga da on bude idući izazivač UFC-ove velter kategorije. No, nešto će se prije toga pitati i prvaka Tyrona Woodleya.

“Netko bi sa mnom prvo trebao razgovarati o tome, a još uvijek mi se nitko nije obratio. Ja sam prvak i mene se prvog pita. Možete mi dati kojeg god izazivača, no očekujem da ja prvi saznam ime. Nisam protiv borbe s Maiom, čak mislim da bi najviše odgovara od svih Top 10 boraca. Puno puta sam se borio s borcima takvog stila i trenirao sam s takvima.”, rekao je Woodley po pitanju idućeg protivnika.

Ali, glavna stvar biti će financijska strana te borbe. Woodley nije siguran koliko bi borba protiv Maie bila produktivna po pitanju prodanih prijenosa i ulaznica.

“Ukoliko želite da se borim protiv njega, recite mi gdje on prodaje ulaznicu, u Brazilu možda? Ukoliko želite da se borim protiv njega u Brazilu, ne dolazite mi s ponudom ispod milijun dolara. Ja sam prvak i ja mogu birati uvjete. UFC 213 mi se čini u redu, ali i event s Jonesom i Cormierom mi se čini u redu.”

UFC 213 održava se 8. srpnja, a pitanje je koliko bi Maia stigao biti spreman za taj event. U svakom slučaju, UFC mu je obećao da je idući izazivač te ja na njima da se dogovore s prvakom Woodleyem.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI