Woodley: Ako mi se Dana White ne ispriča, počet ću otkrivati povjerljiva sranja o UFC-u! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2017 10:48h Autor:

Tyron Woodley/Twitter

Iako je Tyron Woodley obranio pojas prvaka u velter kategoriji pobijedivši prilično uvjerljivo Demiana Maiu na UFC-u 214 proteklog vikenda, rijetko tko je stisnuo ruku ovom UFC-ovom “problematičnom” šampionu. Dapače, većina fanova ga je žestoko kritizirala zbog konzervativnog pristupa meču i kalkulantske taktike, a najžešći je očekivano bio njegov šef Dana White.

Bijesan zbog relativno dosadne borbe u “co-main” eventu tako velike priredbe, predsjednik UFC-a je ustvrdio kako je Woodley trebao završiti Maiu ili u prvoj ili u drugoj rundi, no da to nije učinio jer nije htio riskirati niti malo. White je otišao dalje i poručio svom prvaku “da ga fanovi ne žele gledati”.

Time je odnos White-Woodley ponovno dosegnuo dno nakon što se činilo da je dvojac napokon došao na “zelene grane” proteklih tjedana uoči UFC-a 214. Kako to obično biva, nezadovoljni borci u UFC-u svoju govornicu uvijek pronađu u Arielu Helwaniju i emisiji The MMA Hour. Woodley je to učinio u ponedjeljak i to nakon što je dobio dijagnozu da mu je u meču pukla tetiva ramena. I zato traži ispriku od Dane Whitea i to javnu. Ili…

“Briga me za fanove, ali ako je tvoj posao biti promotor, onda jebeno promoviraj svoje borce. Promoviraj svog prvaka. Nemoj ga gaziti. Već u prvoj rundi sam potrgao rame i od tada više nisam mogao bacati snažne udarce. Za sve koji ne znaju što je potrgana tetiva ramena, neka odu na Google ili Wikipediju i saznaju. Ja sam ostao miran, slijedio sam upute i taktiku, ostao sam fokusiran i doveo meč do kraja. Morao sam smanjiti broj udaraca, nisam mogao bacati ‘swingove’ i apekatove, sve što je donosilo bol u ramenu. Tako da sam morao bacati samo direke”, krenuo je svoje izlaganje UFC prvak.

“Tako da…opostite unaprijed. Ljut sam jer sam imao jednu operaciju ranije. I nije jako zabavna, ne radi se o nečemu od čega se brzo oporavite. Probat ću dobiti i drugo mišljenje liječnika. Ove sekunde sam u Uberu i izašao sam iz liječničke ordinacije, baš prije par sekundi. U ruci su mi nalazi. Tako da zahtjevam javnu ispriku. Ako ćeš me javno pljuvati Dana White, onda ćeš se i javno ispričati.”

UFC šampion zahtjeva ispriku od svog šefa ili će javnosti otkriti stvari koje nisu ugodne za njegovog poslodavca. Jednostavnim riječnikom, Woodley je ucijenio UFC!

“Za ovaj sport samo činim dobro. Bio sam uzor čitavoj organizaciji. Kada se borim, borim se sa svim svojim srcem. Tjedan dana prije meča sam radio za FOX televiziju. Uvijek sam odradio sve obaveze prema organizaciji. Tome je došao kraj. Iza riječi posao stoji riječ muškarac. Moraš biti muškarac, duguješ mi javnu ispriku. Ako to ne dobijem, počet ću u javnost puštati sranja koja ljudi ne žele da su vani. Ne šalim se”, potvrdio je Woodley koji nije želio govoriti o detaljima “tajni koje će otkriti o UFC-u”.

Woodleyja je očekivano zasmetala i promjena plana Dane Whitea oko povratničkog meča bivšeg UFC prvaka u velteru – Georgesa St. Pierrea. Prije nekoliko dana predsjednik UFC-a je Kanađana javno obećao pobjedniku meča Woodley vs. Maia. No, White se nakon UFC-a predomislio i ponovno aktualizirao meč Bisping vs. GSP.

“Dana i ja nemamo loš odnos. Čak nisam niti posebno ljut na njega, samo mi je dužan ispriku. Jednom kada mi se ispriča, sve je OK. Stvar je u tome što ja znam što očekivati od kojeg čovjeka. Tako da nikada nisam niti očekivao meč protiv GSP-a. Čuli ste mena press konferenciji. Rekao je ukoliko pobijediš, dobit ćeš priliku s GPS-om. Nije rekao da ukoliko pobijedim na impresivan način ili ako pobijediš nokautom ili ako ga prisiliš na predaju ili ako mu razbiješ lice. Rekao je A K O   P O B I J E D I Š. To su bile njegove riječi. Jesam li iznenađen? Jeste li me vidjeli da sam reagirao negativno kada sam saznao da će Bisping dobiti taj meč? Ne, jer sam to već znao. Čuo sam na podcastu ranije tog tjedna kada su pričali GSP i Bisping. To nije utjecalo namoj meč jer sam znao da je sve već dogovoreno.”

Woodley je na koncu zaključio…

“Ja neću pričati za Amandu Nunes ili Demetriousa Johnsona. To su mi prijatelji i naravno da uvijek želite sve najbolje za njih. Ali, ja želim funkcionirati na drugačiji način. Ako nešto nije dobro, povuci me sa strane i to mi reci. Nemoj me javno pljuvati. Ti bi me trebao promovirati. Ne mogu selektivno promovirati određene borce i određene prvake. A drugi, koji se bore u najtežoj konkurenciji svijeta ne dobivaju taj tretman. Pa onda dobijete to da su oni koji su najmanje sportaši, koji pričaju sranja, bacaju boce s vodom, koji su najmanje profesionalni…njih se najviše promovira i oni su najbolje plaćeni. Je li ovo i dalje sport?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI