Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Wonderboy” voljan priznati da je četvrta runda protiv Woodleyja bila 10-8 | Fight Site

“Wonderboy” voljan priznati da je četvrta runda protiv Woodleyja bila 10-8

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 16:35h Autor:

Tyron Woodley & Stephen Thompson

Na UFC-u 205 u New Yorku Stephen Thompson je opravdao nadimak “Wonderboy”, ali ne svojim atraktivnim tehnikama u stojci već velikim srcem koje je pokazao u četvrtoj rundi borbe s velter prvakom Tyronom Woodleyjem.

“Wonderboy” se u četvrtoj rundi našao u velikim problemima. Osim što ga je prvak uzdrmao na nogama Thompson je u jednom trenutku završio u čvrstoj giljotini, no nekim čudom je uspio ostati sabran, izvući se iz gušenja i na kraju dobiti petu rundu.

“Već sam znao biti ozlijeđen u prijašnjim borbama. Stvar je u tome da ne smijete odustati, ako me razumijete. Bez obzira koliko bolno bilo morate ostati usredotočeni na svoje ciljeve i ne odustati. Bilo je puno fanova tamo te večeri i ja mislim da sam stekao puno novih fanova”, rekao na MMA Houru Thompson.

Borba je završila neriješenim ishodom zbog čega će se dvojac morati ponovno obračunati. Mnogi se slažu s jednim od sudaca koji je četvrtu rundu sudio 10-8 u korist Woodleyja. I Thompson priznaje da se runda mogla tako suditi.

“Voljan sam priznati da je četvrta runda bila 10-8. Po meni, ja sam dobio drugu, treću i petu rundu. Pošteno je da je borba neriješena.”

Woodley i Thompson će revanširati 4. ožujka na UFC 209 priredbi u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI