“Wonderboy” Thompson: McGregor je presitan za velter kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2016 13:35h Autor:

Conor McGregor

Velter izazivač Stephen “Wonderboy” Thompson na UFC-u 205 nije uspio osvojiti pojas, ali mu je neriješeni ishod meča s prvakom Tyronom Woodleyjem osigurao revanš i još jednu priliku da se dočepa UFC-ovog zlata.

Jedini čovjek koji može ugroziti Thompsonov ekspresni revanš jest Conor McGregor koji je na UFC-u 205 svom pojasu u perolakoj pridružio ui onaj u lakoj nokutiravši prvaka Eddieja Alvareza. Ambiciozni Irac potencijalno bi mogao napasti i velter titulu, no “Wonderboy” vjeruje da mu UFC neće uskratiti novi meč s Woodleyjem, a McGregora smatra presitnim za velter kategoriju.

“Mislim da UFC zna da ja zaslužujem taj revanš i borbu za naslov. I znate što još, mislim da McGregor mora braniti svoj naslov u perolakoj i lakoj kategoriji i mislim da je on jednostavno presitan za kategoriju do 77 kilograma. Mislim, izvan treninga ima 77 kg, možda malo manje. Mislim da velter nije dobra kategorija za njega. Ali bila bi to dobra borba bez obzira. Mislim, on je jedan od najboljih boraca na svijetu i to je naš posao. Borimo se s najboljim borcima u bilo kojoj kategoriji. Spremni smo prihvatiti svaki izazov i to je ono što borci rade. Morate prihvaćati izazove bez obzira na to jeste li prvak, ili niste. Bila bi to dobra borba i fanovi bi željeli gledati da vide tko bi pobijedio“, rekao je Thompson za Submission Radio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI