Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wonderboy objasnio zašto misli da ga se Woodley boji te zašto on treba dobiti priliku prije Maie | Fight Site

Wonderboy objasnio zašto misli da ga se Woodley boji te zašto on treba dobiti priliku prije Maie

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2016 23:50h Autor:

Stephen Thompson

Stephen Thompson i dalje ne odustaje oko svojih ambicije da se bori protiv Tyrona Woodleya za titulu UFC prvaka velter kategorije. Objasnio je zašto misli da on treba biti idući, ali i zašto misli da ga Tyron Woodley izbjegava.

Iako je i Dana White rekao kako je Thompson idući za napad na titulu do 77 kilograma, borba protiv Tyrona Woodleya još uvijek nije objavljena niti potvrđena. U međuvremenu je i Demian Maia savladao Carlosa Condita te je tako i on postao legitiman kandidat za napad na titulu, no Wonderboy smatra kako ipak ima bolje reference:

“Treba se dogoditi nešto ludo da ja ne dobijem borbu za titulu, no mislim kako bi Demian Maia trebao biti idući odmah iza mene. A ja ipak trebam biti prvi zbog više razloga. Imam sedam pobjeda u nizu, a on ima šest. On se borio protiv fenomenalnih protivnika, ali mislim kako sam ja ipak pobijedio bolje, između ostalog sam pobijedio Rorya MacDonalda, posljednjeg borca koji je pobijedio njega. Shvaćam kako je on stariji od mene te da zbog toga traži priliku, no on je i stariji krenuo u MMA.”

Ponašanje Tyrona Woodleya, koji još uvijek traži borbu protiv Georgesa St-Pierrea ili Nicka Diaza te kaže kako ga jedino one interesiraju, Thompsonu nikako nije jasno. Velikim dijelom i zbog načina na koji je sam Woodley došao do borbe za titulu, odnosno do pozicije za koju su mnogi smatrali kako ju u tom trenutku još nije zaslužio:

“Kada mi je počeo s pričom kako sam se želio boriti protiv Robbiea Lawlera te sada mogu, a on će se boriti za velike novce, bilo mi je smiješno i nisam bio siguran da je on ozbiljan. Pogledao sam Daniela Cormiera, a on je pogledao mene kao da mi želi reći da je siguran da je Woodley ozbiljan i da mu trebam odgovoriti. No, to me iznenadilo, kakav je to prvak koji odbija borbu protiv legitimnog prvog izazivača? Da se mogu vratiti i dočekati situaciju gdje sam s njim iza zatvorenih vrata, sve bih mu rekao u lice. Samo par mjeseci ranije molio je i kukao kako zaslužuje borbu za naslov, a bio je tek četvrti rangirani borac. I svejedno su mu dali borbu za titulu. I sad to pokušava napraviti meni!? Po meni je to jako pokvareno, čak i ludo. Zapravo bih rekao da me se boji, nemam nijedno drugo opravdanje za to njegovo ponašanje.”

Ipak, nešto je zaključio iz svega što se događa. Da Woodley ipak ima malo krivo gledanje na cijelu situaciju te da ima iskrivljeno mišljenje o svojoj vlastitoj popularnosti i utjecaju:

“Ukratko, on gleda Conora McGregora i pokušava glumiti njega, ali ne shvaća da nije ni do koljena Conora po pitanju marketinga i popularnosti. I fanovi to vide. Potrebno je prvo obraniti titulu prvaka, pa tek onda tražiti borbe za velike novce. Ovo što on radi nema nikakvog smisla.”

Nadamo se kako će ova trakavica oko iduće borbe za naslov u velteru uskoro napokon biti završena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI