Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wonderboy objasnio što se dogodilo u revanšu protiv Woodleya | Fight Site

Wonderboy objasnio što se dogodilo u revanšu protiv Woodleya

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2017 18:47h Autor:

Thompson vs. Woodley

Stephen Wonderboy Thompson i Tyron Woodley izuzetno su razočarali fanove svojom izvedbom u revanšu njihove borbe za naslov prvaka velter kategorije, održanom na UFC 209 eventu. Poraženi izazivač ima objašnjenje zašto je to tako.

Najgore kod svega je fanovima bilo to što su njih dvojica odradili najbolju borbu sjajnog UFC 205 eventa i u drugom susretu se očekivao vatromet. Iako su se već kroz najavne evente mogle primijetiti velike doze međusobnog poštovanja, nitko nije očekivao kako će se to tako jako odraziti u borbi. Thompson je objasnio kako je on to vidio:

“Tyron je kroz cijelu borbu bio nekako suzdržan. Bio je spor i jako se puno kretao unazad, tako da borba niti meni nije bila zanimljiva. Mislim kako je bilo jako puno međusobnog respekta u igri. Zbog toga bih volio da moja iduća borba bude netko tko će gurati prema naprijed. Fanovi bi uživali da se borim protiv Carlosa Condita ili Nicka Diaza.

Nije lako kada s druge strane imate nekoga tako snažnog poput Tyrona i to nekoga tko čeka da vi napadnete i da onda opali tu svoju borbu iz desne ruke, kao u prvoj našoj borbi. Još sam čuo njegov tim koji mu govori da me ide rušiti čim mu priđem. To me sve malo držalo u pozadini. Ali, nisam očekivao da će baš cijelu borbu držati se povučeno i čekati mene. A ja jednostavno nisam htio žuriti i naletjeti. Tyron ima desnicu kojom će svakoga riješiti i zato sam bio oprezan. Znam da smo u sportu gdje treba zabaviti publiku, ali treba misliti i na svoje zdravlje. Kada si nokautiran, to zadovoljava fanove, ali nikako nije dobro za zdravlje i karijeru.”

Thompsonu se na kraju taj pristup nije isplatio, iako mu je možda samo pola minute nedostajalo do pobjede. Naime, tada je primio tu spomenuti desne te je jedva izdržao do kraja borbe. Moguće da je upravo time Woodley dobio bodove potrebne da pojas ostane u njegovom vlasništvu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI