“Wonderboy” na televiziji izazvao Woodleyja, prvak ga odbio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2016 10:35h Autor:

Stephen Thompson & Tyron Woodley

Tyron Woodley je tek postao UFC prvak i već se priključio novom šampionskom trendu- izbjegavaj izazivače i traži što financijski unosnije borbe. Gostujući na Fox Sportsu prvi izazivač Stephen Thompson ponudio je Woodleyju borbu u studenom, no novopečeni prvak velter kategorije ga je jednostavno odbio.

“Mislim da si ti rekao da se želiš boriti s Robbiejem Lawlerom, i sada ćeš dobiti priliku boriti se s njim. Nicku Diazu suspenzija ističe za dva dana i borba s njim donosi lovu. Dovoljno dugo sam u ovom sportu i želim nešto zaraditi. Ako se Diaz želi boriti u kolovozu, na istom eventu s bratom Nateom, napravimo to. Nisam ozlijeđen, spreman sam za UFC 202. Mislim da je on to zaslužio i učinio dovoljno da zaradi taj veliki honorar”, rekao je Woodley.

Woodley je prošlog vikenda na UFC-u 201 nokautirao Lawlera u prvoj rundi i tako postao novi velter prvak. S druge strane, “Wonderboy” Thompson je u nizu od sedam pobjeda koje uključuju uništenje bivšeg prvaka Johnyja Hendricksa, kao i pobjedu nad izazivačem Roryjem MacDonaldom u posljednjem nastupu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI