Wonderboy: Još uvijek učim i napredujem

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2014 19:31h Autor:

Stephen Thompson

Stephen "Wonderboy" Thompson odradio je sjajan nastup protiv Roberta Whittakera, još jednom prikazao briljantnu stand up tehniku te nokautiravši svog protivnika osvojio i bonus za najbolji nastup. U budućnosti ga vjerojatno čekaju još teži ispiti, no vjeruje da je spreman na to.

"Osjećao sam se jako dobro i opušteno u borbi i sve je ispalo jako dobro", rekao je Thompson nakon svog nastupa. U meču je prikazao fenomenalnu udaračku tehniku za koju se već neko vrijeme govori da je možda najbolja u cijelom UFC-ovom velteru i Robert Whittaker nije imao pravi odgovor na to.

"Pogodio me je par puta šakom, no to je bilo sve od njega. Shvatio sam da trebao podiči ruke i blokirati i u tome sam uspio, radio sam dobar blok, što mi je otvorilo priliku za moje kombinacije. Mislim da sam dobro kontrolirao borbu i dočekao sam svoju priliku i iskoristio je", rekao je kratko o borbi i protivnikovom pristupu.

Sada ga vjerojatno čeka jedna teža borba, no Wonderboy misli da je spreman i na to: "U MMA-u sam četiri godine i još uvijek učim i napredujem. No moji agenti imaju slobodne ruke i koga god oni i Dana odrede, biti ću spreman."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI