“Wonderboy”: Da nismo bili u Liverpoolu, ja bih pobijedio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2018 09:46h Autor:

Stephen Wonderboy Thompson

U najnovijem izdanju popularne emisije “The MMA Hour”, gostovao je bivši dvostruki UFC izazivač Stephen Thompson, koji je samo dan ranije poražen od strane Darrena Tilla jednoglasnom odlukom sudaca na UFC priredbi u Liverpoolu.

Meč je, složni su gotovo svi, bio izuzetno izjednačen pa je vrlo teško procijeniti tko je na koncu bio bolji. Suci su ipak s 48-47, 49-46, 49-46 prednost dali domaćem borcu. Upravo u toj riječi domaći, Thompson vjeruje da se krije razlog Tillovog slavlja.

“Znam da je meč bio jako jako blizu i da je odluka bila teška. U posljednje vrijeme čini se da je dosta takvih odluka. Ali vjerujem da bih pobijedio da meč nije bio u Livepoolu. Zaista to mislim. Vjerujem da bih slavio. Darren je definitivno vrlo čvrst protivnik. Ima mnogo samopouzdanja. Ima građu za ovaj sport. Ali da, da nismo bili tamo, ja bih pobijedio”, ustvrdio je Thompson poznat kao izuzetno korektan borac koji nikada ne kritizira sudačke odluke. Barem ne do sada.

Amerikanac je uvjeren da je i publika koja je navijala za domaćeg borac mogla biti faktor. Navijanje je moglo u nekim trenucima utjecati i na suce pored Octagona.

“Morate biti profesionalac. Htio bih vjerovati da su i suci profesionalci i da se fokusiraju na meč, a ne na publiku i što fanovi čine. Ja u toj dvorani nisam čuo ništa. Doslovno. Nisam niti čuo fanove. Kažu mi da kad god bi Till bacio neki udarac i on bi prošao pored mene, gomila bi eruptirala. Ne znam. I to bi moglo bi ti moguće, da su suci bili pod dojmom”, objašnjava “Wonderboy”.

Nakon meča je porazgovarao s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom kojem je izrazio želju za revanšem protiv Tilla. Ako to nije moguće, Amerikanac bi volio sučeliti rukavice ili s Covingtonom ili Dos Anjosom – ovisno o rezultatu meča na UFC-u 225.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI