Winkeljohn odgovorio “Kauboju”: “Ti si 100 posto kriv jer dvorana gubi mečeve…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2018 13:23h Autor:

Donald Cerrone i Jon Jones

UFC veteran Donald Cerrone je odlučio “olakšati dušu” i raspaliti po sada već svojoj bivšoj dvorani “Jackson-Wink akademiji” u noćašnjem izdanju “MMA podcasta” Joea Rogana.

“Kauboj” je u trosatnom razgovoru opisao kako je došlo do razlaza s nekoć slavnom dvoranom u Albuequerqueu. Kada je dogovoren meč protiv Mike Perryja, koji tek nekoliko mjeseci tamo trenira, vlasnici dvorane Mike Winkeljohn i Greg Jackson su stali na Perryjevu stranu, a Cerronea su navodno poručili da više nije dobrodošao u “gymu”.

Cerrone otkrio šokantne detalje: Winklejohn i Jackson su me izbacili iz dvorane jer su stali iza Mikea Perryja!

“Rekao sam im da je ovaj tip potpuno nov u našoj dvorani. Tu je tek par mjeseci, trenirao je tek jedan kamp. Mislim da prije svega nije fer da me tako javno proziva. To nije u redu. Ali ako to već čini, mislim da mu onda ne bi trebali dopustiti da tu trenira za ovaj meč”, opisao Cerrone  situaciju nakon što je dvoboj dogovoren i dodao da mu je sljedeći dan upućen telefonski poziv iz kojeg je saznao da više nije dobrodošao u dvorani jer su odlučili stati uz Perryja.

“Kauboja” najviše boli što njegov trener i prijatelj Greg Jackson nije stao iza njega, nego je popustio Winkeljohnu i potpuno mu prepustio sve bitne odluke.

Nije trebalo proći dugo vremena, dapače, prošlo je tek nekoliko sati, do odgovora Mikea Winkeljohna.

On je u razgovoru za MMAJunkie više manje sve Cerroneove riječi odbacio. Dapače, krivnju za loše rezultate nekoć poznate dvorane u Albuequerqueu je prebacio upravo na “Kauboja”.

“Dugo vremena sam to sve trpio jer Greg ima najveće srce na svijetu. On mi je poput manjeg brata, ali u isto vrijeme, to je uzrokovalo podjelu.”

“Usputno govoreći, za sve poraze je kriv upravo Kauboj jer on uvijek želi raditi ono što mu je po volji u svoje slobodno vrijeme, a takvo ponašanje nije odgovaralo drugim borcima koji treniraju u dvorani. Tako da je naš postotak sada loš zato što smo gubili mnogo mečeva upravo radi tog razloga”, dodaje Winklejohn i zapravo krivicu za katastrofalne rezultate svoje dvorane posljednje dvije ili tri godine prebacuje na jednog borca.

“I da Perry nije tu u dvorani, sretan sam jer sam se riješio podjela u gymu i nekoga tko nikada ne želi nikome pomoći i uvijek radi samo ono što mu je po volji. Ovo nema uopće veze s Perryjem, a u isto vrijeme ima jako puno veze s Perryjem”, pokušava objasniti Winkeljohn svoj stav.

U nastavku podcasta UFC veteran je otkrio mnogo detalja koji pokazuju da u nekoć slavnoj dvorani danas vlada kaos, neorganizacija, neznanje i amaterizam. Razlog je taj što se Greg Jackson posljednjih godina povukao i stvari prepustio Winkeljohnu. Od tada nema niti rezultata, a Jackson-Wink je postao gubitnički tim.

No, Winkeljohn se s time očekivano ne slaže.

“A kako bi dvorana izgledala da je u vlasništvu Kauboja? Da razmislim… Koristio bi je kada god bi htio, nikoga ne bi poštovao, ne bi pomagao drugima, odvlačio bi ljude i trenere od dvorane i radio sam po svom programu, a drugima bi govorio da ne treniraju s trenerima u dvorani. Sve se svodi samo na njega! Na kraju bi napravio isto kao i ja: ‘Rekao svima, ‘djeco, dosta je bilo!'”, zaključuje vlasnik dvorane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI