Will Chope na dan borbe otpušten iz UFC-a, ništa od borbe protiv Brandaoa

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2014 18:56h Autor:

Will Chope

Nakon što je na svjetlo dana izišao dokument u kojem se saznaje zašto je Will Chope otpušten iz američkih zračnih snaga, UFC je brzo reagirao, raskinuo ugovor s borcem te se njegova današnja borba protiv Diega Brandaoa neće održati.

Nakon što se saznalo da je Will Chope, sa 194cm najviši borac u UFC-ovoj perolakoj diviziji, prije pet godina otpušten iz američkih zračnih snaga zbog nasilja u kući, UFC je reagirao tako da je otkazao njegovu borbu protiv Diega Brandao automatski i raskinuvši ugovor s ovim američkim borcem.

Nisu pomogle ni Chopeove isprike i dokazi da se promijenio, kao i dokazi o dobrim odnosima s bivšom suprugom te dobro ponašanje u odgoju njihove kćeri. Nakon što je borba otkazana, na svom Facebook profilu je napisao:

"Borba mi je otkazana zbog grešaka od prije pet godina. Dugujem ispriku i mojim fanovima i potrudit ću se da se iskupim na bilo koji način. Pričao sam danas s mojom bivšom suprugom koja me podržava u svemu što radim, a sutra, nakon što se vratim u SAD, ćemo se i obratiti medijima."

Na ovaj način je otpala njegova borba protiv Diega Brandaoa koji je izrazio žaljenje što je borba otpala te također i pružio podršku Chope izjavivši: "Žao mi je što se to dogodilo, no UFC je organizacija gdje se takve pogreške ne opraštaju. I ja sam radio pogreške u životu, no zahvaljujem Bogu što sam ipak ovdje i siguran sam da mi se te pogreške više nikad neće ponoviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI