Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Will Brooks: U subotu ću pobijediti Oliveiru, a onda želim Michaela Johnsona | Fight Site

Will Brooks: U subotu ću pobijediti Oliveiru, a onda želim Michaela Johnsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 22:23h Autor:

Will Brooks

U subotu će bivši Bellatorov prvak, Will Brooks, odraditi svoju drugu borbu u UFC-u, a iako tek treba savladati Alexa Oliveiru, on već zna tko mu je na nišanu za iduću borbu.

Brooks je član American Top Teama i nije mogao ostati ravnodušan na situaciju iz borbe njegovog timskog kolege Dustina Poiriera i Michael Johnsona. Smatra kako je Johnsovo vrijeđanje nokautiranog protivnika bila vrlo nisko te mu želi vratiti za to na bolan način.

“Rekao sam već na Twitteru, a sad kažem opet. Kad pobijedim Oliveiru, tražit ću Michaela Johnsona. Prvi razlog za to je disrespekt koji je pokazao prema mom kolegi. Drugi je taj što smatram da nije ni približno dobar borac koliko misli da je. Posrećilo mu se kad je nokautirao Dustina.”

Osim razloga osobne prirode, ta bi borba Brooksu vjerojatno donijela i dodatak na reputaciji. Eddie Alvarez je došao kao Bellatorov prvak te dobio priliku napasti UFC naslov sa skorom 2-1. Prema tome, ne bi ni Brooks trebao biti daleko od toga, posebno ako se zna da je Alvarezovog najvećeg konkurenta, Michaela Chandlera, dva puta savladao. No, Johnson mu je prioritet:

“Ako mi ne daju tu borbu, nastavit ću se boriti da pobjeđujem te da mi ju daju. Lovit ću tog čovjeka sve dok se ne budem borio protiv njega. To je na mojoj listi već neko vrijeme. A kad netko kao ja nešto ima na umu, onda idem maksimalno sve dok to ne ostvarim.”

Brooks se nalazi na 11. mjestu službene ljestvice i pobjeda nad Oliveirom bi mu trebala donijeti mjesto u Top 10. A kada se nalaziš tamo, svi borci unutar tog poretka postaju legitimni kandidati za protivnika. Možda UFC matchmakeri pokažu baš na Johnsona, ta bi borba tada imala smisla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI