Wiedman poludio kad je čuo za Andersonovu "ozljedu"

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2013 09:01h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman mjesecima se nalazio u iznimno nezavidnoj poziciji. Iako mu je Dana White rekao kako se može smatrati prvi izazivačem u srednjoj kategoriji UFC-a, na kraju su prednost prilikom odabira protivnika za Andersona Silvu ipak dobili neki drugi borci, ali u konačnici sve je došlo na svoje mjesto i Weidman je dobio priliku pokušati osvojiti titulu prvaka.

Prije nekoliko dana od jednog brazilskog novinara proširila se informacija da je Anderson teže ozlijeđen te da će zbog toga morati otkazati svoj nastup protiv Weidmana na UFC-u 162 koji se održava 6. srpnja. Reakcija Andersonovog kampa i Dane White bila je prilično brza, svi su demantirati te informacije, no tih desetak sati prije demantija bili su iznimno dugi za Weidmana.

Chris je potpuno poludio kad je čuo da bi se njegov meč mogao otkazati i to uopće ne krije.

"Nisam htio čuti što mi govore. Bio sam potpuno poludio. Samo sam htio otići kući i prespavati to. Jednostavno sam to morao jer sam počeo luditi, to je bilo previše za mene, baš previše. Na kraju sam ipak saznao da to nije istina", ispričao je ukratko Chris Arielu Helwaniju u The MMA Houru kako je proživljavao taj trenutak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI