Whittakerova ozljeda koljena je ozbiljna, mora pauzirati do iduće godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2017 11:23h Autor:

Robert Whittaker

Borba Michela Bispinga i Roberta Whittakera morati će pričekati do iduće godine, budući da Whittakerove pretrage ozljeđenog koljena nisu dale nalaze kakvima su se svi nadali. Privremeni prvak se u 2017. više neće moći boriti.

Whittaker je već u prvoj rundi borbe protiv Yoela Romera primio ozbiljan udarac te je došlo do ozljede. Ipak, i s takvim je koljenom Whittaker odradio borbu i pobijedio opasnog Kubanca, na način da je briljantno odradio posljednje tri runde. Promijenio je taktiku, sakrio na taj način ozljeđeno koljeno, no posljedice nakon borbe ipak postoje.

Prvi medicinski nalazi nisu bili dobri, ali ipak se morala čekati odrađena magnetska rezonanca, koja je potvrdila tešku ozljedu. Australac je doživio ozljedu ligamenata, koja će ga izbaciti iz treninga do kraja ove godine. On ipak nije pao u depresiju, shvaća da je sve to dio sporta, jedino mu je problem što još uvijek podosta boli.

“Ne znam puno o ozljedi, nije moj posao da se razumijem u te stvari. Znam samo da je ozljeda drugog stupnja i da je strašno boljelo kada se dogodila. Neće mi smetati ukoliko Bisping odradi borbu protiv nekog drugog borca, ja znam da sam idući čim budem spreman. Do sada se nisam zamario time što drugi borci rade i takav način me je doveo tu gdje jesam, sve je u redu”, prokomentirao je Whittaker ozljeda, kao i vrijeme koje će morati provesti na pauzi.

Pitanje je što će UFC sada smisliti za Bispinga, koji je rekao da se nada nastupu u studenom, na jednom od jačih zimskih UFC evenata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI