Whittaker tvrdi da je “magija” objašnjenje za Romerove “nadljudske” sposobnosti na UFC-u 225!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2018 20:33h Autor:

Romero vs. Whittaker

Yoel Romero je možda i najveći genetski freak u čitavom UFC-u. Ali unatoč prirodnim fizičkim talentima, sposobnosti koje je kubanski olimpijac pokazao na UFC-u 225  sumnjive su čovjeku koji je s njim dijelio kavez- Robertu Whittakeru.

Whittaker je na UFC-u 225 podijeljnom odlukom sudaca obranio naslov prvaka srednje kategorije savladavši Romera po drugi put za redom. No prvak tvrdi da Romero nije isti čovjek s kojim se borio na UFC-u 213 godinu dana ranije.

Iako ga nije direktno optužio za korištenje steroida, Whittaker je primjetio neobjašnjive promjene u Romerovim fizički sposobnostima. Prije svega, sumnjivo mu je kako se tako dobro oporavio od katastrofalnog skidanja kila za vagu koju u konačnici nije niti prošao.

“Volio bih znati što koristi za rehidrataciju tako da i ja to mogu koristiti. Jer praktički te pretvori u nadčovjeka”, rekao je Whittaker u nedavnom intervjuu.

Prvak također tvrdi da je Romero djelovao puno čvršće nego prvi put kada su se susreli.

“Kada sam ga na UFC-u 225 udarao činio mi se kao da je od metala. Kao da je čovjek napravljen od betona, to je bilo suludo. Borio sam se s njim godinu dana ranije i tada nije djelovao kao da je od betona. Ne u toj mjeri.”

“On je čvrst tip i vrhunski sportaš. Ali ta njegova sposobnost da se tako oporavi, i da fizički bude tako drugačiji i da se bori toliko drugačije nego prije godinu dana- jer nemojte zaboraviti, već sam se borio s njim. Osjetio sam njegove udarce, osjetio sam kako je njega udariti, osjetio sam kako je boriti s njim. On da u godinu dana napravi takve fizičke i sportske promjene i to u 41. godini… ne znam kako bh to objasnio osim da se radi o magiji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI