Whittaker se javio iz bolnice: “Liječnici su mi rekli da mogu umrijeti…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 10:47h Autor:

Screenshot

Robert Whittaker je uspješno operiran i oporavlja se u bolnici u austalskom Melbourneu. U subotu mu je najprije dijagnosticirana hernija, da bi nešto kasnije morao “pod nož” jer se radilo o hitnom zahvatu koji je zahtjevao brzu reakciju. Naravno, meč protiv Kelvina Gasteluma je otkazan, a UFC 234 je ostao bez “main eventa”.

Australac se nakon operacije obratio svojim fanovima video porukom iz bolesničkog kreveta. Tvrdi da je operacija prošla uspješno, a uz raport se ispričao fanovima i prijateljima.

“Evo kratkih vijesti o mom stanju. I dalje sam u bolnici, u subotu sam hitno operiran jer sam imao zapetljano crijevo i unutranju herniju. To mi je stvaralo mnoge probleme.”

“Htio bih reći da mi je žao zbog mojih prijatelja i moje obitelji koji su me došli podržati i gledati kako nastupam. Nažalost, nisam mogao biti tamo. Pokušao sam sve da nastupim, borio sam se protiv doktora sve do trenutka kada su mi rekli da moram na operaciju ili ću izgubiti dio crijeva, a možda mogu i umrijeti. Morao sam gledati na svoje zdravlje, žao mi je…”, zaključuje video poruku UFC prvak u srednjoj kategoriji.

U ovom trenutku se ne zna koliko dugo će Whittaker ostati u bolnici, ali niti kada bi mogao početi trenirati, a onda i tajmirati svoj povratak. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dana White riješiti ovu situaciju s obzirom da se Kelvin Gastelum već proglasio novim šampionom.

Hey guys ! Still kicking. I’m sorry to all my friends, fans and family for not being able to get in there Sunday. Apparently if you get emergency surgeries you can’t be cleared to fight. Thanks for the overwhelming support from all my fans I am so blessed to know you guys have my back. A big thanks to my team mates @fabricioitte @alexprates07 @standstrongboxingcoachjustin @justinlang_ep @titusday77 and all the others from behind the scenes you guys were there from start to finish worrying and prioritizing my health above all. Lastly to @danawhite and @ufc for the immediate help and support throughout the process of testing and the emergency surgeries. I am blessed I found out when I did and avoided life long consequences. I’ll be back better than ever.

A post shared by Robert Whittaker (@robwhittakermma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI