Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Whittaker o borbi Bispinga i GSP-a: Možda bih i ja bio spreman, ali ne ljutim se | Fight Site

Whittaker o borbi Bispinga i GSP-a: Možda bih i ja bio spreman, ali ne ljutim se

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2017 18:42h Autor:

Robert Whittaker

Jedna od bitnih osoba koju bi se, po pravilu, trebalo pitati nešto o odvijanju situaciju u vrhu UFC-ove srednje kategorije je Robert Whittaker. No, privremenog prvaka nitko nije pitao za mišljenje o organizaciji borbe Bispinga i GSP-a, iako bi možda čak i on mogao biti spreman za Madison Square Garden.

Robert Whittaker nalazi se trenutno usred rehabilitacije u trajanju od osam tjedana te se čini kako je on mogao biti spreman za nastup 5. studenog u Madison Square Gardenu. Ipak, Michael Bisping će tada braniti titulu protiv Georgesa St-Pierrea, a Australac će svoju šansu potvrđivanja pojasa morati ipak malo pričekati.

“Moja ozljeda zapravo nema nikakve veze s tim. Bisping je već dugo vremena nabrijan na borbu protiv St-Pierre i to je borba koju UFC želi. Tako stoje stvari, iako Georges uopće nije borac ove divizije. Ne uznemiruje me to, ovo je borba za čistu zaradu, nije situacija gdje bi me preskočio netko iz Top 10 poretka. Ne mogu si dozvoliti da me tako nešto uznemiraju jer, budimo iskreno, svi znamo kako UFC posluje”, prokomentirao je privremeni prvak srednje kategorije situaciju.

Borbu protiv Bispinga je ipak mogao dobiti, budući da mu je, odmah nakon pobjede nad Romerom i osvajanja pojasa, ponuđeno mjesto trenera u Ultimate Fighteru, gdje bi Bisping bio s druge strane. Whittaker to nije prihvatio iz razloga što bi bio previše udaljen od obitelji ili bi ih sve morao dovesti u SAD. Kaže da će za tako nešto biti vremena. Sada mu je najbitnije oporaviti se i pripremiti se za iduću borbu, pa kada god ona došla i tko mu god bio protivnik.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI