Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Whiteu se jako sviđa ideja o borbi Cormiera i Jonesa! | Fight Site

Whiteu se jako sviđa ideja o borbi Cormiera i Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2012 08:35h Autor:

Jon Jones

Dana White izrazio je veliko zanimanje da se uskoro u UFC-u održi borba za titulu prvaka između Jona Jonesa i osvajača Strikeforceovog Grand Prixa u teškoj kategoriji.

Daniel Cormier volio bi svoj posljednji meč u Strikeforceu odraditi protiv Pata Barryja, otkrio je to jučer sam borac na svom Twitter profilu te je pozvao Danu Whitea da to pokuša i dogovoriti, no javnosti je puno zanimljivija njegova skorašnja prva borba u UFC-u.

Mnogi bi voljeli vidjeti da siđe iz teške u polutešku kategoriju, a zatim uđe u oktogon s Jonom Jonesom i pokuša mu preoteti titulu prvaka. To je ideja koja je vrlo zanimljiva i čelnom čovjeku UFC-a.

Kada su upitali Danu Whitea što misli o toj borbi, samo se zagonetno nasmijao i kratko odgovorio: "To bi bilo zanimljivo. Sviđa mi se!"

Gotovo da nitko više ni ne razmatra opciju prema kojoj bi Cormier nakon dolaska u UFC ostao u teškoj kategoriji, pogotovo kad se uzme u obzir da je visok svega 180 cm.

Ukoliko nekim slučajem zaista dođe do ove zanimljive borbe, Jones će imati tada zaista ogromnu prednost sa svojim dosegom. On u slučaju Jonesa iznosi 212 cm, dok je kod Cormiera baš poput i njegove visine 180 cm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI