White: Znao sam što GSP radi, samo je ugrabio novac i vratio se u Kanadu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2017 11:56h Autor:

Bisping vs GSP UFC 214

Nakon izuzetno burne 2017. godine za UFC-ovu srednju kategoriji, dojam je da su se stvari na koncu raščistile i vratile “u normalu”. Bisping više nije prvak, baš kao niti Georges St. Pierre, a pojas privremenog šampiona je onim pravim zamijenio Robert Whittaker. Uskoro ga čeka i prva obrana naslova protiv bivšeg prvaka Lukea Rockohda. Kao što smo rekli, sve je vraćeno gotovo u normalu.

No, što je s Georgesom St. Pierreom? Hoćemo li vidjeti njegov povratak u Octagon u 2018. godini? Predsjednik UFC-a Dana White ne vjeruje da se Kanađanin uopće želi više boriti. Smatra da je iskoristio priliku kako bi ugrabio hrpu novca u dvoboju protiv Bispinga te da se nakon toga ponovno odlučio povući u mirovinu. Iz Whiteovih izjava danih Brettu Okamotu (ESPN) jasno je kako predsjednik UFC-a ne vjeruje u zdravstvene probleme GSP-a koji su bili navedeni kao razlog napuštanja pojasa u srednjoj kategoriji.

“Nemamo nikakve nove informacije o tome što će biti s GSP-om. Ali znao sam što radi. To je razlog zbog kojeg sam stavio da mora braniti pojas u njegov ugovor. Znali smo obojica što će napraviti. Ne znam čovječe. Ne vjerujem da se taj čovjek više želi boriti. Mislim da je skočio na priliku, ugrabio novac i vratio se u Kanadu. Sigurno je da se neće boriti protiv Conora McGregora. Ako se želi vratiti u UFC, čekaju ga ili prvak u velter kategoriji Tyron Woodley ili prvak u srednjoj Robert Whittaker. Obojica čekaju, ako se Georges želi vratiti”, jasan je White.

U posljednjoj rečenici je zapravo odgovorio porukama koje u posljednje vrijeme stižu iz St. Pierrovog kampa, a prema kojima Kanađanina zanimaju samo super dvoboji poput onog protiv Conora McGregora. No, očito je da White ne dijeli njihovo mišljenje i njihove planove. Ipak od predsjednika UFC-a smo često mogli čuti izjave koje je kasnije sam demantirao ili su se pokazale potpuno netočne.

U međuvremenu St. Pierre odmara u Kanadi i svima vam želi sretne blagdane!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI