Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White žestokim optužbama ponovno započeo rat s Woodleyjem: ‘Sad će se ovaj intervju objaviti i on će skroz izgubiti živce…’ | Fight Site

White žestokim optužbama ponovno započeo rat s Woodleyjem: ‘Sad će se ovaj intervju objaviti i on će skroz izgubiti živce…’

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2018 13:11h Autor:

Woodley i White (YouTube screenshot)

Puno je upitnika iznad razvoja situacije u velter kategoriji. Tko će se boriti s kime, kada se vraća Tyron Woodley, tko bi trebao biti prvi izazivač…

Sve su to problemi koji muče Danu Whitea, a čini se kako je predsjednik UFC-a ponovno njihov uzrok pronašao u svom prvaku. Razgovarajući s medijima uoči UFC 231 priredbe, Whitea se upitalo tko je najodgovorniji za zastoj u velteru, a on je odmah izbacio samo jedno ime:

“Woodley. Kada je on uopće bio spreman za borbu s nekim?”

Kada se Whiteu objasnilo da su od Tyronove borbe s Darrenom Tillom prošla samo tri mjeseca te da prvak pauzira zbog ozljede, predsjednik je nastavio s udarom na ‘The Chosen Onea’.

“Pa i za tu borbu nam je trebala cijela vječnost kako bi ga nagovorili da ju prihvati. Taj tip se nikada ne želi boriti. Želiš biti prvak, a ne želiš se boriti s drugima. To je problem”, izjavio je White pa iskoristio priliku da ponovno nahvali svog najdražeg borca:

“Pogledajte borce poput Conora McGregora. Se sjećate kad je rekao – ‘Kome treba palac? Ne treba vam palac za borbu?’. Conor se toliko puta borio s ozljedama da je to već postalo ludo. Čak postoje i slučajevi kada o tome nije govorio javno”, aludirao je White time na ozljedu s kojom se Woodley trenutno bori.”

“Upravo je na svom pravom poslu, TMZ-u, rekao da cilja na veljaču ili tako nešto, no da smo mu mi rekli ‘NE’, ali to nije istina. Slušajte, kada Woodley kaže da se želi boriti mi ne govorimo ‘NE’. To nije bila istina, a ako bolje pogledate, vidjet ćete da je TMZ uklonio taj video jer se jednostavno radi o laži.”

“Gledajte što će se sada dogoditi. Ovaj će se intervju objaviti i on će skroz izgubiti živce. ‘Ovaj me tip ne poštuje i ne čini ovo ili ono’ – pričat će takva sranja. To će se dogoditi i onda ćemo mi opet navaliti jedan na drugog i vidjeti kada će se konačno odlučiti za borbu. To vam je kao ‘Groundhog Day’. Uvijek ista priča”, poručio je White da bi u nastavku razgovora odbio dati jasan odgovor na pitanje sprema li se novi meč za privremeni pojas i hoće li se Woodleyju možda uzeti titula?

“Neću pričati o tome, samo ću reći da će se borbe i dalje odvijati”, zaključio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI