White: Želim Hughesa i Griffina vidjeti u mirovini

UFC 03.08.2012 08:26h Autor:

Forrest Griffin

 

Dana White je nekolicini američkih novinara potvrdio kako želi vidjeti dva bivša UFC prvaka, Matta Hughesa i Forresta Griffina, u mirovini. Za ovog prvog je to sasvim logično pošto duže vrijeme nije na nivou zbog kojeg je nekoć bio apsolutni vladar svoje kategorije, dok želja vezana uz Griffina ipak malo iznenađuje. Radi se o borcu koji bi uz dobar angažman i dalje mogao biti prijetnja samom vrhu divizije.

“Apsolutno želim vidjeti Hughesa u mirovinu. Što više može postići? Čovjek je već sada napravio sve. Bio je stup ove organizacije dugo godina. Bio je jebeno sjajan. Ne preostaje mu ništa drugo”, objasnio je White i dodao:

“Teško je borcima čak i reći tu rečenicu. ‘U mirovini sam.’ Istu stvar sam prošao sa Chuckom, ne želim isto to prolaziti s Mattom.”

White se osvrnuo i na Forresta koji je u posljednjoj borbi jedva pobijedio Tita Ortiza.

“Volio bih i da se Forrest povuče. Niti on više nema što dokazivati. Pobijedio je u The Ultimate Fighteru, imao je sjajnu karijeru, pobijedio je u meču za titulu kada to nitko od njega nije očekivao, zaradio je gomilu novaca, ima lijepu suprugu i djete.”

“Ako ne želiš biti prvak i ako nisi tamo negdje u miksu, kako ja kažem, koja je svrha? Zašto se dalje boriti. Shvaćam da im se teško oprostiti od publike i sve ove strke. No, kada je netko već postigao sve što je trebao, onda više nema što dokazivati”, zaključio je predsjednik UFC-a.

I dok se Hughes opire Whiteovoj želji, Forrest Griffin je već u više navrata pokazao namjeru da ode u mirovinu. I zadnji meč s Titom Ortizom je išao upravo u tom smijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI