White želi pod nož: “Ne želim se nikad više onako osjećati”

UFC 29.05.2012 07:42h Autor:

Dana White

Dana White ovog je mjeseca po prvi puta u svojoj karijeri propustio jednu UFC-ovu priredbu uživo gledati otkako je postao predsjednik organizacije, a razlog je bio bolest.

Dan poslije priredbe UFC on Fuel TV trebao je ići na operaciju, ali liječnici su se ipak u posljednji trenutak predomislili i odlučili njegove zdravstvene probleme pokušati riješiti bez operacije. Dana ipak želi da se njegova Meniereova bolest pokuša izliječiti operacijom.

“Želim operaciju. Ne žele me operirati, ali ja to želim”, rekao je Dana.

Iako nema stopostotne garancije da bi se operacijom mogli riješiti problemi, Dana je otkrio kako se osjećao prije nekoliko tjedana i ne želi da se to ponovi. “Nisam propustio priredbu 11 godine. Imao sam tada gripu, otrovao sam se hranom, ma sve… Nisam se nikad u životu tako osjećao i ne želim da se to ikad ponovi.”

Nakon što se podvrgne operaciji kako bi pokušao izliječiti bolest bit će potrebno oko mjesec dana za oporavak. “Rekli su mi da ću nakon operacije početi raditi s terapeutom i da će biti trebati oko mjesec dana da se sve vrati u normalu. Ja ću to napraviti u dva tjedna, jer nemam toliko vremena.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI