White zadovoljan nastupom Namajunas, no nema joj namjeru još dati napad na titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2016 20:28h Autor:

Rose Namajunas

Dana White se ne slaže s ocjenom većine MMA novinara i fanova kako bi Rose Namajunas trebala biti iduće izazivačica u slamka kategoriji. On je zadovoljan njenim nastupom protiv Tecie Torres, no prije nove prilike za naslov trebat će odraditi borbu ili čak dvije.

Iako se po svim medjima borba Namajunas i Torres spominjala kao “title eliminator”, čini se da UFC ipak nije bio tog stava. Barem u slučaju koji se dogodio, a to je pobjeda Rose Namajunas, kojoj je ovo treći trijumf u nizu, nakon poraza u debi borbi, koja je ujedno bila za naslov prve prvakinje ove kategorije.

“Ne znam niti koliko je Rose uzbuđena oko novog napada na titulu, ona hvata neki niz i izgledala je jako dobro u ovoj borbi. Puno je više radila na tome da pokušava doći do prekida nego što je to bilo u borbi protiv Paige. No, morat će odraditi još jednu ili dvije borbe prije nego napadne titulu”, rekao je White.

Pomalo je čudna ova izjava predsjednika UFC-a, ponajviše ako se zna da u ovom trenutku po rezultatima nema relevantnije izazivačice. Iako, situacija s još jednom borbom ne bi bila čudna, ukoliko se gleda na to da je borba za prvakinju na rasporedu tek u srpnju. U tom slučaju bi možda ljetna borba protiv Jessie Aguilar ili Michelle Waterson bila sasvim u redu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI