White za Paige VanZant ima spremnu novu međusobnu borbu UFC ljepotica

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 17:24h Autor:

Paige VanZant i Montana De La Rosa

Među nekim budućim planovima UFC-a trebala bi biti međusobna borba Paige VanZant i Montane De La Rose, koja je oduševila proteklog vikenda na UFC 234 priredbi u Australiji.

Tri UFC nastupa, tri pobjede, tri pobjede prekidom. Tako izgleda dosadašnji UFC rezime Montane De La Rose, 23-godišnje američke borkinje, nakon impresivnog nastupa na UFC 234, gdje je savladala Nadiu Kassem. De La Rosa je dominirala od samog početka, da bi sredinom druge runde borbu završila. Sve je to rezultiralo i bonusom za najbolju izvedbu.

Već prije borbe, De La Rosa je izrazila želju boriti se protiv Paige VanZant. Ne znamo je li to došlo do predsjednika UFC-a, Dane Whitea, no očito kako i on sada ima takvo isto razmišljanje.

“Sviđa mi se ideja borbe Montane De La Rose protiv Paige VanZant. De La Rosa je sada zaradila dodatnih 50.000 dolara, izgledala je dinamitno”, izjavio je White, a putem Twittera prenosi MMA Fighting.

VanZant je prošlog mjeseca impresivnom završnicom došla do pobjede protiv Rachael Ostovich. Istu protivnicu je prije ove borbe savladala i De La Rosa pa i tu ima dobrih razloga zbog čega to uparivanje ne bi bilo loše. No, sve češće se može primijetiti još jedna namjera UFC-a. Naime, međusobno uparivanje fizički privlačnijih borkinja kao da postaje praksa. Kako je sad UFC na ESPN-u, vjerojatno računaju da bi i na taj način mogli doći do kojeg slučajnog gledatelja, koji bi se tim putem zadržao. No, ovo nije samo to, ovo je uistinu zanimljiva borba dvije sjajne, talentirane i vrlo srčane borkinje. Nadamo se kako će se ostvariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI