Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Woodley je srušio rekord za najmanje upućenih udaraca, a mogao je završiti borbu u prvoj rundi! | Fight Site

White: Woodley je srušio rekord za najmanje upućenih udaraca, a mogao je završiti borbu u prvoj rundi!

UFC 30.07.2017 16:30h Autor:

Tyron Woodley

Glasnim zviždanjem nezadovoljni su fanovi ispratili borbu Tyrona Woodleyja koji je na UFC 214 priredbi u srazu s jiu- jitsu majstorom Demianom Maiom, na učinkovit ali neatraktivan način obranio naslov prvaka u velter kategoriji.

Iako je Maia tokom pet rundi prijetio isključivo neuspješnim pokušajima rušenja, Woodley nije iskoristio prostor da pokuša završiti borbu već je Brazilca držao na sigurnoj distanci i tražio učinkovite udarce kojih je s obje strane nažalost bilo toliko malo da su borci srušili rekord za najmanje upućenih udaraca u borbi za naslov.

Woodleyjev ziheraški pristup razočarao je fanove, ali i predsjednika UFC-a, Danu Whitea, koji smatra da je “Izabrani” imao svaku mogućnost i priliku da borbu završi.

“Slušajte, kad srušite rekord za najmanje upućenih udarca u jednoj borbi za naslov, mislim da to govori sve“, rekao je White na press konferenciji nakon eventa.

“Woodley mi je objasnio da se branio od rušenja, ali ja sam mu rekao: ‘Njegovi pokušaji rušenja nisu bili ni blizu, sve si ih obranio. Tip je imao jedno oko u prvoj rundi. Brži si, snažniji, eksplozivniji.’ Ja vjerujem da je Woodley mogao završiti borbu, ako ne u prvoj, onda definitivno u drugoj rundi. On je čudo prirode i nevjerojatan borac. Lako je reći, pobjeda je pobjeda, ali kad vas publika izvižda iz dvorane to znači da ne žele gledati kako se borite.”

S druge strane, Woodley je zadovoljan te smatra da je odradio “odličan nastup”, no to će mu biti slaba utjeha s obzirom da je White potvrdio kako mu, unatoč obećanju, ipak neće dati borbu protiv bivšeg prvaka i zvijezde ,Georgesa St- Pierrea, kojeg je Woodley nakon borbe izazvao da se sastanu 4. studenog u Madison Square Gardenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI