Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White uoči UFC on FOX-a priznao: Trese me nervoza! | Fight Site

White uoči UFC on FOX-a priznao: Trese me nervoza!

UFC 10.11.2011 08:17h Autor:

Dana White i Ariel Helwani

Presjednik UFC-a, Dana White, je priznao kako ga ovih dana “trese nervoza” zbog prvog pojavljivanja UFC-a na nacionalnioj mreži FOX. Iako posao promocije radi već godinama, za Whitea je ovo ipak jedan poseban događaj koji opisuje povijesnim.

“Ne bih rekao da sam pod stresom. Ovo je moj posao i radim ga konstantno. Nervozan sam. Prvi put u dugo vremena sam nervozan, a to je osjećaj koji već nisam osjetio neko vrijeme. Obično sam nabrijan i uzbuđen zbog borbi. I sada sam uzbuđen zbog borbe, no i generalno samm nervozan kao kad sam bio uoči UFC-a 30. To je bio moj prvi event”, objašnjava čelnik američke promocije.

Ovog vikenda će najjača svjetska MMA promocija debitirati na nacionalnoj američkoj TV mreži. Očekuju se rekordne brojke, ali i pozitivne reakcije javnosti u SAD-u koja je do sada UFC morala kupovati PPV putem ili gledati na nekoj od kablovskih televizija. Radi se o velikom koraku, ne samo za UFC, nego i za čitavu slobodnu borbu.

Prvo pojavljivanje UFC-a na FOX-u možete pratiti i izravno na Fight Channelu  s početkom u 03:00h u noći sa subote na nedjelju 13. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI